local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgā Sary izlaiž elektronisku meistardarbu - ''Starlight Dancing''1

Ar jaunu elektroniskās mūzikas gabalu klajā nākusi ir talantīgā dziedātāja un dziesmu autore Sary. Viņas jaunais singls ''Starlight Dancing'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev šis skaņdarbs ir noteikti jādzird!

Sary nāk no Šveices. Viņa rada ļoti unikālu mūziku, kas patiks ik vienam īstam mūzikas cienītājam, kas prot novērtēt oriģinālu skaņu. Pie šīs mūzikas var dejot, ballēties - to varētu pielīdzināt daiļradei, kādu radīja talantīgais dīdžejs Avicii. Viņas radītie skaņdarbi varētu būt gan festivāla programmā, gan arī piedalīties Eirovīzijā.

Savu profesionālo mūzikas karjeru Sary uzsāka 2018.gada izskaņā, kad 2.novembrī izlaida savu debijas singlu ''So Beautiful''. Nu viņas diskogrāfijā ir jau 14 skaņdarbi, ja ieskaita arī jaunāko relīzi ''Starlight Dancing''.

Mūziķei jau ir iekrāts gana pieredzes šajā industrijā un tas arī atainojas viņas statistikā. Viņas iepriekšējie skaņdarbi skan arī dažādās Šveices radiostacijās. Viņa ir iepriekš sadarbojusies arī ar labi zināmo un talantīgo dīdžeju Klaas no Vācijas. Iekš Spotify viņas dziesmas ir klausītas vairāk nekā četrus miljonus reižu un ik mēnesi tās turpina klausīties vairāk nekā 200 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju jeb ''monthly listeners''.

Mūziķei ir tiešām neizsakāmi liels talants un potenciāls. Nav nekāds brīnums, ka viņai ir tik liela sekotāju bāze. Tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim šo talantīgo mūziķi uz lielajām skatuvēm un iekarojot mūzikas topu virsotnes. Viņai atliek vien izspēlēt savas kārtis pareizi turpinot aktīvi izlaist mūziku un viss noteikti izdosies!

Piedāvājam noklausīties Sary jaunāko dziesmu ''Starlight Dancing''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi tai piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz talantīgās mūziķes Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, taču mūziķei dos neizsakāmi lielu stimulu turpināt veidot un ražot jaunu mūziku. Atbalstīsim jauno talantu kopā!

Oficiālais audio Sary jaunākajai dziesmai ''Starlight Dancing'', kas iznāca naktī uz 16.jūliju.

5 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt