local-stats-pixel fb-conv-api

Spāņu mūzikas izpildītājs JRamirez izlaiž pirmo dziesmu šogad - ''Se Puso Raro''0

Spāņu mūziķis JRamirez, 13.februārī, izlaida jaunu dziesmu. Viņa jaunais singls ''Se Puso Raro'' (latviski - ''Tas Palika Dīvaini'') ir spāņu valodā un pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās! YouTube versija pieejama zemāk šajā rakstā. Noklausies!

JRamirez ir spāņu izcelsmes mūziku, kurš rada daiļradi savā dzimtajā valodā. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2021.gada 30.maijā - to sauc ''Mirame''. Tas nozīmē, ka samērā drīz viņam būs gada jubileja kopš viņš sācis nopietni nodarboties ar mūziku un to izlaist publiski.

Lai gan jaunās dziesmas pavadījums velk vairāk uz Lo-Fi tipa dziesmu, viņš gan tajā repo. Līdz ar to, vairāk hip-hops ar nedaudz melodiskā repa piesitienu. Arī pārējās viņa dziesmas ir ar līdzīgu skanējumu un varētu tikt ietilpinātas tajā pašā žanrā. Mūziķim, pagaidām, ir gandrīz 10 pilni skaņdarbi diskogrāfijā.

Pagaidām, mūziķim vēl nav izveidojusies milzīga sekotāju bāze, taču visam ir savs laiks. Tas noteikti izdosies ar laiku. Jāatceras, ka tas viņam ir nedaudz sarežģītāk, jo tomēr viņa daiļrade nav ne latviski, ne angliski, bet gan spāniski. Lai vai kā, viņam tas noteikti izdosies. Cerams, ka jau pavisam drīz viņš mūs priecēs ar jaunu mūziku.

Piedāvājam noklausīties ''Se Puso Raro'', kas ir JRamirez pati jaunākā un šī gada pirmā dziesma. Aicinām arī piesekot mūziķim sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir atstāta saite, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu! Atbalstām jauno talantu un censoni kopā - steidz tam piesekot!

Šis varētu būt viens no mūzikas apslēptajiem dārgumiem, jo dziesmai iekš YouTube ir, pagaidām, vēl mazāk kā 100 skatījumu. Labai mūzikai ir jātop sadzirdētai, tāpēc noklausies šo šedevru! Dziesmas pavadījumu producējis ir bītmeikeris Gramzonthetrack.

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000