local-stats-pixel fb-conv-api

Šis gads sākas ar pārsteigumu - mūziķi KROKA1 un viņa dziesmu ''Came Back''0

Gandrīz mēnesis aprit mūziķa KROKA1 singlam ''Came Back''. To viņš izlaida šā gada 9.janvārī un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev noteikti patiks, tāpēc noklausies!

KROKAI1 ir jauns mūziķis, kuru varētu gan dēvēt par multi-mākslinieku. Viņš ir gan dziesmu vārdu autors, gan dziedātājs, gan arī mūzikas producents. Ļoti talantīgs jaunietis, kas varētu gāzt kalnus mūzikas industrijā. Jācer vien, ka viņš izmantos savas iespējas!

''Came Back'' ir KROKA1 debijas singls. Mūziķa diskogrāfijā ir vēl tikai otra dziesma, kuru sauc ''Be A Prayer''. Tā iznāca pavisam nesen - 2.februārī. Tas nozīmē, ka mūziķis savas profesionālās mūzikas karjeras gaitas uzsāka vien šogad. Viņš vēl ir jauniņais, taču ar potenciālu, talantu un lielām izaugsmes iespējām.

Lai gan fanu bāze KROKA1 vēl nav liela, tas noteikti ir vien laika jautājums. Viņš rada kvalitatīvu mūziku, kas vien ar laiku uzlabosies, jo klāt nāks pieredze. Soli pa solim un viņam izveidosies lojāla un ražena fanu bāze. Dod iespēju viņa mūzikai un varbūt Tev tā iepatiksies. Tad Tev būs iespēja būt daļai no viņa mūzikas ceļa!

Piedāvājam noklausīties KROKA1 dziesmu ''Came Back''. Aicinām arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Avota vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot. Tev tas neko neizmaksās, bet mūziķim dos prieku un milzīgu stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu un kvalitatīvu mūziku!

Dalību skaņdarbā ņem arī Jamell René (latviski - Džamels Renē). Lai labi skan talantīgo mūziķu kopdarbs!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000