local-stats-pixel fb-conv-api

Šarmantā mūziķe Lakshita pārsteidz ar dziesmu ''Own Way''0

Pērnā gada 23.augustā, singlu ar nosaukumu ''Own Way'' klajā laida mūziķe Lakshita. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās! Tā ir viņas jaunākā un, iespējams, labākā dziesma. Noklausies!

Lakshita ir pavisam jauna mūziķe, kurai ir savas ambīcijas. Viņai gan pats svarīgākais ir radīt mūziku, kas pašai patīk. Viņa ir ļoti šarmanta mūziķe, kuru var traktēt kā ārzemju izpildītāju. Ļoti skaistas un apburošas dziesmas, kas patiks katram, kurš spēj novērtēt lielisku daiļradi!

Pagaidām, Lakshita diskogrāfijā ir vien divi skaņdarbi - debijas singls ''My Tears Lie'' jeb latviski - ''Manas Asaras Melo'' un jaunākais darbs ''Own Way'' (latviski - ''Pašas Ceļš''). Diskogrāfija nav vēl raiba, taču ar laiku tā noteikti tiks papildināta. Atliek vien gaidīt jaunus skaņdarbus no šīs dziedātājas!

Mūziķei ir dabas dots talants, kā arī potenciāls, lai sasniegtu lielus mērķus. Lai gan jauna dziesma no viņas nav bijusi jau vairāk kā pusgadu, atliek cerēt un gaidīt jaunas dziesmas no viņas. Ja tiks uzlabots dziesmu izlaišanas grafiks, tad noteikti arī atvērsies plašākas durvis mūzikas industrijā.

Piedāvājam noklausīties ''Own Way'', kas ir Lakshita tajā pašā jaunākais skaņdarbs. Aicinām paralēli arī jaunajai māksliniecei piesekot sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir pievienots links, kurš Tevi aizvedīs uz viņas interesanto Instagram profilu. Steidz tam piesekot! Atbalstām jauno un talantīgu dziesmu veidotāju kopā!

Noklausies Lakshita dziesmu ''Own Way''. Tas noteikti viņai dos mazu daļiņu prieka! Lai labi skan!

15 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000