local-stats-pixel fb-conv-api

''Roķīgais'' mākslinieks Kyle Duke pasniedz jaunu šedevru - dziesmu ''Inbred''0

Ar savu pirmo dziesmu šogad klajā ir nācis mūziķis Kyle Duke. Viņš klausītājiem ir nodevis varenu rokenrola singlu ar nosaukumu ''Inbred''. Tas ir pieejams visās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās internetā. Uzslēdz un klausies!

Kyle Duke pilnais skatuves vārds patiesībā ir krietni garāks. Tas ir Kyle Duke and The Brown Bag Boys. ''Inbred'' ir viņa jaunākais skaņdarbs, kas izlaists šī gada 3.septembrī. Šī dziesma tika sarakstīta ceļā no mājām uz koncertiem un otrādi. Tas notika 2018. un 2019.gadā, kad Kyle Duke devās Ņujorkas tūrē ar neskaitāmi daudz mūzikas grupām.

Mūziķa diskogrāfijā ir divi pilni albumi un arī pāris singli. Sevi mūzikas industrijā viņš pieteica nu jau tālajā 2016.gada 19.aprīlī, kad izlaida savu debijas singlu ar nosaukumu ''Pipe Dream''. Pēcāk, tajā pašā gadā, viņš pārsteidza arī ar savu debijas albumu ''Snack Time''. Nu laiks ir gājis un viņš savu vietu zem saules ir izkarojis - viņam ir gan lojāla klausītāju bāze, gan arī liela ietekme mūzikas industrijā.

Katrs īstens mūzikas cienītājs spēs novērtēt Kyle Duke radīto mūziku. Viņš ir jauns censonis, kuram roks ir asinīs! Un to var pateikt arī pēc viņa izskata - garš, ar gariem matiem un gandrīz katrā bildē pie rokas ir ģitāra. Tas vairs nav hobijs - tā ir viņa ikdiena! Dod iespēju viņa daiļradei un ievērtē!

Piedāvājam Tev noklausīties Kyle Duke and The Brown Bag Boys jaunāko dziesmu ''Inbred''. Atsauces jeb avota vietā arī pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko tam. Tas var dot lielu stimulu turpināt radīt jaunas dziesmas!

Oficiālais YouTube audio fais Kyle Duke and The Brown Bag Boys dziesmai ''Inbred''. Noteikti noklausies!

14 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000