local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis dReXz pārsteidz ar savu superīgu debijas albumu ''Louisiana's Finest''0

Ar 11 skaņdarbiem pārpildītu albumu klajā ir nācis ārzemju mākslinieks dReXz. Savu klausītāju vērtējumam viņš nodeva 32 minūšu garu disku, kura nosaukums ir ''Louisiana's Finest''. Albums, kā arī cita viņa daiļrade ir pieejama visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos.

Savu profesionālo mūzikas karjeru dReXz uzsāka 2016.gadā, kad kopā ar Lil Beekie 1.jūlijā izlaida savu pirmo dziesmu ''If Only''. Pa šo laiku viņš ir paguvis izlaist vēl 14 singlus un beidzot arī savu debijas albumu - ''Louisiana's Finest''.

Kā jau minēts, albums sastāv no 11 skaņdarbiem un ir 32 minūtes un 29 sekundes garš. Albumam nav nedz intro, nedz outro, nedz arī pa vidu ''interludes'' jeb latviski - starpsēles. Jaunais mūziķis ap albumu ir strādājis ļoti nopietni - tas ir ļoti kvalitatīvs un patiks katram īstenam mūzikas cienītājam.

Septiņi no visiem albuma skaņdarbiem ir solo darbi, taču trijos viņam palīdz citi mākslinieki. Piemēram, dziesmā ''Outlaws'' dalību ņem arī gtransom un MTV Ransom, bet skaņdarbā ''Walk Down'' piedalās arī Tyreik Da Future. ''Louisiana'' dziesmā dalību ņem arī reperis Jesus Honcho, bet dziesmā ''Follow Me'' - Jay Lewis. Neskaitot šos četrus skaņdarbus, albumā ir arī tādas dziesmas kā ''Stomping Ground Prt.1'', ''Nothing The Same'', ''Stolo'', ''Walk Thru'', ''Stomping Ground Prt.2'', ''Ask My DJ'' un ''Finesse'', kurai ir arī pieejams oficiālais mūzikas videoklips.

Piedāvājam šoreiz ievērtēt mūziķa dReXz skaņdarbu ''Finesse'', kas ir daļa no viņa albuma ''Louisiana's Finest''. Šim skaņdarbam pat ir mūzikas videoklips, kas ir publicēts pērnā gada 5.jūnijā un ir sasniedzis jau 53 tūkstošu skatījumu atzīmi. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi un piesekot viņam sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam atstājuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un dodies tam piesekot - tas Tev aizņems pāris sekundītes un neko neizmaksās, taču dos neizsakāmi lielu stimulu mūziķim radīt un publicēt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atbalstīsim radošas un talantīgas dvēseles kopā, jo tas neko mums neizmaksā, bet padara jaunos censoņus priecīgus!

Uzslēdz un izbaudi dReXz mūzikas videoklipu dziesmai ''Finesse''. Tev noteikti patiks!

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000