local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis TamaRe negaidīti pārsteidz ar dziesmu ''Champagne''0

Ar savu debijas albumu ir pārsteidzis reperis TamaRe no Jamaikas. Viņš klausītājiem nodevis albumu, kura nosaukums ir ''Overdrive 4''. Tajā atrodas arī singls, kura nosaukums ir ''Champagne''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās! Uzslēdz un izbaudi - nenožēlosi!

TamaRe ir hip-hopa izpildītājs, kurš nāk no Jamaikas. Viņš savu skaņu varētu pielīdzināt tādiem zināmiem māksliniekiem kā Offset, Gunna un pat A$AP Rocky. Viņa lielākie elki un iedvesmas avoti mūzikā ir tieši Nas, DMX un Bounty Killer. Viņš ir arī daļa no LT's grupas (kopā ar Da Grimm One).

TamaRe ir tiešām unikāls mūziķis, kurš ir spējīgs radīt gandrīz jebkāda žanra mūziku. Viņš apzinās, ka viņam ir dots talants un viņš to cenšas izmantot lietderīgi un sasniegt savus mērķus. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida jau tālajā 2014.gadā, kas vien parāda, cik liela pieredze viņam ir!

Par spīti tam, ka viņa mūzika ir kvalitatīva un daiļrade aizraujoša, viņš vēl nav paguvis ''izsisties'' mūzikas industrijā. Protams, tas ir pašsaprotami, jo tas prasa laiku, taču TamaRe mūzikai ir jābūt sadzirdētai. Viņa diskogrāfijā ir nedaudz virs desmit singliem, kā arī viens albums.

Piedāvājam noklausīties TamaRe dziesmu ''Champagne'', kas ir daļa no viņa albuma ''Overdrive 4''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Atsauces vietā atradīsi arī saiti uz viņa Instagram profilu - nekautrējies un ej tam piesekot. Atbalstīsim jauno talantu kopējiem spēkiem!

Lūk, arī TamaRe publicētā dziesma iekš YouTube - ''Champagne''. Noklausies!

25 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000