local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Boyko' nāk klajā ar savu otro albumu, kuru sauc ''Player''1

Pērnā gada 25.augustā, ar jaunu albumu klajā nāca mūziķis Boyko'. Viņa albums ar nosaukumu ''Player'' jeb latviski - ''spēlētājs'', ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Melodiskā repa un R&B apvienojums ar Eiropiskas mūzikas piesitienu.

Mark Boyko ir mūziķis, kas nāk no Krievijas, taču dotajā brīdī dzīvo Francijā. Viņš ir samērā turīgs un tiešām talantīgs mūziķis, kas rada, galvenokārt, melodiskā hip-hopa tipa mūziku. Lai gan mūzika ir viņa hobijs blakus viņa šefpavāra darbam, viņš ir pārliecināts, ka viņa mūzika ir unikāla un savā ziņā lieliska.

Jaunais mākslinieks pārsteidza mūzikas industriju 2019.gada 5.decembrī kad laika lajā savu debijas albumu ar nosaukumu ''Lifetime''. 2019.gadu viņš noslēdza uz pozitīvas nots izlaižot vēl singlu ar nosaukumu ''Golden Ex's''. Nākamais viņa projekts ir tieši albums ''Player'', kas satur 11 skaņdarbus.

Ar mūziku gan viņš nodarbojas jau kopš tālā 2014.gada. Viņa lielākie elki un iedvesmas avoti mūzikā ir krievu reperi Guf un TGK. Viņa mūzikas radīšanai palīdzējuši tādi mākslinieki kā Travis Scott, Gunna un Lil Baby. Viņš gan pats rada unikālu mūziku, kas ir ar savu stilu un ļoti enerģiska.

Šogad mūziķis vēl nav izlaidis nevienu skaņdarbu, taču gan jau pavisam drīz viņš savu daiļradi un diskogrāfiju papildinās ar jaunu oriģinālmūziku. Šim multi-māksliniekam tiešām ir spoža nākotnē mūzikā. Ja viņš turpinās radīt jaunu mūziku un izspēlēs savas kārtis pareizi - viņu noteikti sagaida lielas lietas!Mūziķis ir tiešām talantīgs un katrs pats par to var pārliecināties, noklausoties kādu no viņa dziesmām. Viena no tām ir pievienota zemāk!

Piedāvājam noklausīties dziesmu ar nosaukumu ''Take My Soul'', kas ir daļa no repera albuma ''Player''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un droši pieseko viņam. Tas viņam nozīmēs ļoti daudz - tā varēsi izrādīt viņam atbalstu, kā arī pats vieglāk un ātrāk uzzināsi par viņa jaunumiem un gaidāmajām dziesmām no jaunā mākslinieka.

Boyko' skaņdarbs ''Take My Soul'' no viņa albuma ''Player''.

17 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

3 sekundes ieslēdzās vemšanas reflekss

0 0 atbildēt