local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Ali Kulture nāk klajā ar karstu singlu ''Pray You Change''0

Šo gadu aktīvi ir iesākuši daudzi mūziķi. To skaitā ir arī mūziķis Ali Kulture, kurš 8.janvārī izlaida savu jauno dziesmu ''Pray You Change''. Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis ir ļoti aktīvs. Viņš iegulda lielu darbu savā mūzikā un viņam ir prieks, ka viņa mūzika spēj iepriecināt cilvēkus. Mūziķis ar mūziku nodarbojas jau kopš 2014.gada, kad izlaida publiski savu pirmo dziesmu!

Ārzemju mūziķim jau ir izveidojies iespaidīga lojālo sekotāju bāze. Piemēram, iekš Spotify viņa mūziku ik mēnesi klausās vairāk nekā 4000 cilvēku, bet iekš Instagram viņam seko vairāk nekā 123 tūkstoši cilvēku. Iespaidīgi!

Jaunais mākslinieks ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Bankshot'', ''Quarantine'', ''Double It'' un arī citiem. Tagad klausītājiem nodots jauns skaņdarbs - ''Pray You Change''. Katram pašam ir jādzird šī dziesma un tas cik tā ir kvalitatīva!

Piedāvājam noklausīties mūziķa jaunāko dziesmu ''Pray You Change'' un aicinām piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi uzzināt par mūziķa gaitām pirmais un viņu tā var atbalstīt! Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas aizvedīs Tevi uz jaunā mūziķa Instagram kontu. Droši - pieseko viņam!

Ali Kulture dziesma ar nosaukumu ''Pray You Change''.

17 7 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000