local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķis Daaguchii pārsteidz ar jauno singlu ''Apnicis''0

Decembri ar blīkšķi ir uzsācis pašmāju mākslinieks Daaguchii. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis oficiālo audio savam jaunajam singlam ''Apnicis''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev tā ir jādzird - tā Tev noteikti patiks!

Daaguchii ir pašmāju mūziķis, kurš nāk no Rīgas. Viņš ir 17 gadus vecs un rada melodiskā hip-hopa žanra mūziku. Jaunā dziesma ''Apnicis'' ir ''popīgs'' radio gabals, kuram ir neliels Post Malone piesitiens. Samērā īsa, taču jestra un feina dziesma. Mūziķis gan iepriekš ir radījis izteiktus hip-hopa gabalus, taču tieši šī gada izskaņā pievērsies melodiskajam žanram un vairāk popam, rokam.

Mūziķis šogad izlaida arī albumu, kuru nosaukums ir ''Poēma''. Šī gada laikā viņš ir paguvis sadarboties ar tādiem pašmāju māksliniekiem kā st4rface, kreatīvs, Medusmeistars un arī citiem. Viņš šogad ir pieteicis arī divas savas dziesmas ''Zelta Mikrofons'' konkursam - ''Viss Būs Fine'' videoklipu un sadarbību ar st4rface - ''Es Negribu''.

Šo gadu viņš plāno noslēgt ar pankroka cienīgu dziesmu un mūzikas videoklipu. Īstiem mūzikas cienītājiem šī jaunieša daiļrade noteikti patiks. Arī mūzikas videoklips ir gaidāms ļoti ievērojams, tāpēc jātur gan acis, gan ausis vaļā, lai nepalaistu garām relīzes datumu.

Piedāvājam Tev noklausīties Daaguchii jauno singlu ''Apnicis''. Tev tas noteikti patiks! Vairāk par mūziķa gaitām var uzzināt viņa sociālo tīklu profilus. Uzmeklē viņu internetā un pieseko! Būs tā vērts - izmēģini!

Lai labi skan jaunā Daaguchii dziesma ''Apnicis''. Padalies tālāk, ja patīk!

5 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000