local-stats-pixel fb-conv-api

Novēlotais pārsteigums Ziemassvētkos - Aka Callum dziesma ''Be In Your Life''0

Ziemassvētku dāvana mūzikas cienītājiem! Pērnā gada 25.decembrī, jaunu singlu izlaida ārzemju mūzikas izpildītājs Aka Callum. Viņa jaunākais skaņdarbs ''Be In Your Life'' nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jaunais mūziķis Aka Callum uzskata, ka mūzikas ziņā ir neliels mikslis no visa. Viena konkrēta žanra šim māksliniekam īsti nav - mūzika tiek radīta pēc izjūtām. Iespējams, tieši tā ir viņa panākumu atslēga - iespēja radīt dažāda veida mūziku, kas klausītājiem nekad neapnīk.

Mūzikas gaitas Aka Callum uzsāka profesionāli 2018.gada sākumā, kad 17.janvārī izlaida savu debijas singlu ''Somewhere'', kas ir slavenās dziesmas ''Jocelyn Flores'' remikss jeb ''remix''. Līdz ar to, drīz vien mūziķim tuvojas jubileja - četri pilni gadi kā oficiālam mūziķim.

Šo gadu laikā, Aka Callum ir paguvis izlaist vairāk kā 20 skaņdarbus, kā arī divus albumus. 2018.gadā tika izlaists debijas albums ''Ident?ty 2'', bet 2020.gadā - ''Perfect B47ance''. Mūziķa diskogrāfija tiešām nu ir spilgta un viņam pelnīti ir izveidojusies arī cieša un lojāla atbalstītāju bāze.

Aka Callum varētu dēvēt par ļoti talantīgu un pat traku jaunieti. Viņam viss mūzikas ziņā ir tikai un vienīgi vēl priekšā. Viņam ir izveidojusies fanu bāze un pašam ir kā talants, tā arī potenciāls. Atliek vien radīt un publicēt jaunas dziesmas un tās aktīvi publicēt. Pērn tika izlaisti vien divi skaņdarbi, tāpēc cerēsim, ka mūziķim šis gads būs ražīgāks.

Piedāvājam noklausīties Aka Callum jaunāko skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Be In Your Life''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces jeb avota vietā esam pievienojuši saiti, kura Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot. Atbalstīsim jauno censoni kopā!

Lai gan mūziķis aktīvi sadarbojas bieži vien arī ar citiem māksliniekiem, šis skaņdarbs ir solo oriģināldarbs no viņa. Aka Callum dziesma ''Be In Your Life''. Lai labi skan!

30 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000