local-stats-pixel fb-conv-api

Nonyx izlaiž mūzikas topu cienīgu festivāldziesmu - ''Sad Robot''0

Decembris tuvojas izskaņai un tāpat arī šis gads. Gadu uz pozitīvas nots izlēmis ir noslēgt ārzemju mākslinieks Nonyx. Viņš 17.decembrī nācis klajā ar pilnīgi svaigu skaņdarbu - ''Sad Robot''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās straumēšanas platformās.

Nonyx ir jauns mūzikas producents, kas rada aizraujošu mūziku, kura patiks katram īstenam mūzikas fanam. Viņš rada tāda tipa mūziku, kas parasti skan festivālos un garos vasaras braucienos ar draugiem. Jāsaka, ka vairāk uz jauniešiem tendēta mūzika, taču ļoti laba un patiks arī vecāka gadu gājuma cilvēkiem.

Bez meliem - Nonyx daiļrade ir ļoti kvalitatīva un aizraujoša. Pie viņa dziesmām var mesties dejās un ballēties. Jauno dziesmu ''Sad Robot'' latviski var dēvēt par ''Bēdīgais Robots''. Jāpiemin, ka dziesma gan nav bēdīga - tā vismaz skan pozitīvi. Viņa daiļradi var pielīdzināt Alan Walker, Avicii un citiem leģendāriem mūzikas producentiem.

Potenciāls, talants un mīlestība pret mūziku ir ļoti labi dzirdama viņa daiļradē. Atliek vien dot iespēju viņa mūzikai un pats par to pārliecināsies! Lai gan Nonyx uzsāka mūzikas gaitas vien pērnajā 2020.gadā, viņš ir paguvis jau izlaist gandrīz 20 singlus un 2 pilnus albumus. Iespaidīgi!

Piedāvājam Tev noklausīties Nonyx dziesmu ''Sad Robot''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķim sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir links, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot! Atbalstīsim jauno un talantīgo mūziķi kopā!

Lūk, arī jaunais gabals no Nonyx. Noklausies!

22 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000