local-stats-pixel fb-conv-api

Nicoletta Spinelli pārsteidz ar jaunu mini-albumu ''Al Amor''0

Ar jaunu EP jeb mini-albumu klajā ir nākusi jaunā ārzemju mūziķe Nicoletta Spinelli (Nikoleta Spinellī). Jauno EP sauc ''Al Amor'' un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un izbaudi!

Mūzikas gaitas Nicoletta Spinelli uzsāka 2021.gada 22.oktobrī, kad izlaida debijas singlu ''Al Amor''. Tagad tā pat ir nosaukts viņas jaunākais mini-albums, kas izlaists šī gada 4.martā.

Jauno mini-albumu ''Al Amor'' var atrast kā Spotify, tā arī visur citur. Tas sastāv no deviņiem skaņdarbiem un ir ļoti dvēselisks, mierīgs projekts. Katram īstenam mūzikas cienītājam šāda daiļrade pratīs un viņš spēs to novērtēt.

Jaunā mūziķe ir tiešām ļoti talantīga. Šī nav mūzika, kas varētu skanēt festivālos un ballītēs, bet mierīgos vakaros pie mācībām vai kafijas tases, šī dziesma būtu tieši laikā. Tāpēc iesakām ievērtēt daiļās mūziķes dziesmu, kas pieejama nedaudz zemāk. Tas ir tā vērts!

Piedāvājam noklausīties Nicoletta Spinelli dziesmu ''Dime'', kas ir daļa no viņas jaunā mini-albuma. Aicinām arī jauno mūziķi atbalstīt, tai piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā var atrast saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko šarmantajai mūziķei!

Ja ir vēlme, tad vari jauno mūziķi uzmeklēt YouTube un atrast arī mūzikas video viņas dziesmai ''Al Amor''. Tikmēr vari izbaudīt audio failu viņas dziesmai ''Dime''. Lai lai skan!

29 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000