local-stats-pixel fb-conv-api

Naktsklubu himna: dīdžejs R3load laiž klajā mini-albumu ''Dim The Lights''1

Ballīšu himna un dziesma, kas skanēs klubos! Ārzemju dīdžejs un uz mūziku virzītais mākslinieks R3load šī gada 25. novembrī laida klajā savu debijas mini-albumu ''Dim The Lights''. Tajā par skaļāko var dēvēt skaņdarbu ''A Strange Heartbeat'', kas kļuvis par daudzu mūzikas cienītāju favorītu. Kā šī, tā arī pārējās dziesmas pieejamas visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

R3load ir 22 gadus vecs EDM un hip-hopa dīdžejs, kā arī producents no Nīderlandes. Viņš ir dzimis 2000. gadā un ar mūziku sāka nopietni nodarboties jau 12 gadu vecumā.

Šis bija vien otrais R3load projekts. Pirmais bija nenopietns singls ''Pum Bum Tam'', kuru viņš laida klajā pirms teju trim gadiem. Nu mūzika pacelta jaunā līmenī.

Lai gan viņa diskogrāfija nav plaša un spilgta, tā arī sasniegusi lielu auditoriju. Kopumā viņa dziesmas klausītas jau vairāk kā divus miljonus reižu. Viņa skaņdarbus ir spēlējuši vairāki atpazīstam dīdžeji, kā arī viņš ir ņēmis dalību dažādos raidījumos.

Katrs īstens mūzikas cienītājs spēs novērtēt jaunā dīdžeja talantu. Aicinām ievērtēt šo skaņdarbu un uzmeklēt mākslinieku plašsaziņu līdzekļos, lai rodas patika pret viņa daiļradi.

Dziesma ir teju septiņas minūtes gara, tomēr to ir vērts noklausīties vismaz vienu reizi! Par to liecina arī fakts, ka ''Spotify'' platformā šim DJ ir gandrīz septiņi tūkstoši sekotāju.

17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv