local-stats-pixel fb-conv-api

Nākamā Čikāgas leģenda? Reperis Lul Teezo izlaiž dziesmu ''Come Get Us''0

Pirms samērā neilga laika, 10.februārī, ar jaunu dziesmu klajā nāca mūzikas izpildītājs Lul Teezo. Viņš izlaida dziesmu kopā ar mākslinieku Jayskii un to sauc ''Come Get Us''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Lul Teezo patiesībā ir reperis, kurš nāk no Čikāgas, Amerikā. Viņš ir jauns mākslinieks, kurš cenšas ''izsisties'' mūzikas industrijā. Viņš gan ir vien pirmajā fāzē un vien nesen sācis mūziku publicēt, taču ir jūtams potenciāls. Viņu gaida lielas lietas un atliek vien īstenot visus nospraustos mērķus.

No Čikāgas nāk vairāki pasaulē slaveni reperi. Kā piemēru varam minēt Polo G, Lil Durk un arī Juice WRLD. Jāsaka, ka viņa mūzika tieši atgādina šo trīs mākslinieku daiļradi. Līdzīgs stils, skaņa un arī izpildījums. Jāsaka, ka arī viņa daiļrade ir ļoti kvalitatīva un domāta tieši hip-hopa faniem. Katrs īsts hip-hopa fans cienīs un novērtēs šo dziesmu!

Lul Teezo diskogrāfijā, pagaidām, ir nepilni desmit skaņdarbi un tie visi ir publicēti šogad. Pagaidām, vēl nav izdevies izcīnīt milzīgu auditoriju, taču tas noteikti viņam izdosies ar laiku. Lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes viņu jau gaida!

Piedāvājam noklausīties Lul Teezo un Jayskii kopīgo dziesmu ''Come Get Us''. Aicinām arī talantīgajam māksliniekam piesekot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstīsim jauno reperi kopīgi!

Ar vērienu šo gadu ir iesācis Lul Teezo. Te ir iespēja ievērtēt viņa skaņdarbu ''Come Get Us'', kurā dalību ņem arī viesmākslinieks un reperis Jayskii. Lai labi skan!

25 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000