local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Mikeythefist nāk klajā ar dziesmu ''Glass Cannon''1

Pērno gadu aktīvi noslēdza ārzemju mūziķis Mikeythefist, kas 18.decembrī izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Glass Cannon''. Trīs minūšu garā dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Jaunais mūziķis nāk Tampabejas (Tampa), Floridā (Florida), taču tagad uzturas Gruzijas (Georgia) pilsētā Unjonā (Union City). Mūziķa pilnais vārds ir Maikls Ņujins (Michael Nevins) un viņš ir, pagaidām, maz zināms mākslinieks.

Viņš veido, galvenokārt, dziesmas ar dziļām lirikām. Viņam galvenais ir dziesmā atstāt pozitīvu ziņu, ielikt lirikas ar dziļu nozīmi un atstāt unikālu skaņu. Mūziķis reizēm pat rada Lo-Fi tipa dziesmas. Viņš ar mūziku sāka nodarboties 2019.gadā un ir izlaidis jau vairāk nekā 10 skaņdarbus.

Jaunais mūziķis, kas ir dzimis Ričmondā (Richmond), Virdžīnijā (Virginia) ir ļoti talantīgs un tas katram ir jādzird pašam. Noklausoties viņa dziesmas, katrs varēs par to pārliecināties pats. Divu gadu laikā, viņš ir izveidojis jau diezgan kolorītu sekotāju bāzi, kas ir vairāk nekā 900 sekotāji gan Instagram, gan arī 900 ik mēneša lojālie klausītāji iekš Spotify.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Mikeythefist dziesmu ''Glass Cannon'', kā arī aicinām piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Tā varēsi mūziķi atbalstīt un vieglāk uzzināt par viņa gaitām mūzikā. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz mūziķa Instagram kontu, lai tam vieglāk un ērtāk piesekot. Droši - pieseko un atbalsti jauno mūziķi!

Mikeythefist radītā dziesma ''Glass Cannon''.

29 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv