local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Jimmy pārsteidz ar nostalģiski akustisku dziesmu ''Think I'm Leaving''0

Ar ļoti nostalģisku un akustisku skaņdarbu klajā ir nācis ārzemju mākslinieks Jimmy. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis melodisku un harmonisu dziesmu ''Think I'm Leaving''. Tā ir pieejama visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos.

Jimmy ar mūziku sāka nodarboties 2020.gada izskaņā, kad 4.oktobrī izlaida debijas singlu ar nosaukumu ''Sick''. Tā arī sākās viņa piedzīvojumi mūzikā. Viņam ļoti svarīgi ir bieži izlaist jaunu mūziku un to pierāda viņa diskogrāfija. Mūzikas industrijā viņš ir pavadījis vien nedaudz vairāk kā gadu, bet viņam ir jau vairāk kā 10 singli un 3 albumi. Iespaidīgi!

Viņš pat par savu mūziku ir pieticīgs, bet tajā pašā laikā - lepns: ''Visa mana mūžika nāk no manas sirds un tā, ko esmu piedzīvojis. Man ir paveicies, ka ir bijusi iespēja strādāt ar pāris ļoti talantīgiem māksliniekiem jau tik agrā mūzikas karjeras posmā. Noteikti iesaku ievērtēt manu diskogrāfiju un sociālos tīklus. Paldies, ka klausies!''

Dziesma ''Think I'm Leaving'' ir ļoti melodiska, taču ar negaidītu transmisiju tieši sākoties otrajam pantam. Tad mūziķis pāriet no dziedāšanas uz repošanu jeb rīmju skaitīšanu. Tas arī pierāda to, cik ļoti dažādus žanrus šis mūziķis spēj izpildīt. Katram pašam ir jādzird viņa fantastiskā balss un dziesmas!

Piedāvājam Tev noklausīties Jimmy skaņdarbu ''Think I'm Leaving''. Aicinām Tevi arī atbalstīt reperi un mūziķi - pieseko viņam sociālajos tīklos. Avota vietā ir ievietots links jeb saite, kas Tevi aizvedīs uz Jimmy Instagram. Nekautrējies - atbalsti un dodies tam piesekot!

Oficiālais YouTube audio fails Jimmy dziesmai ''Think I'm Leaving''. Noklausies - nenožēlosi!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000