local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Blank nāk klajā ar dziesmu ''Dying For Some Love''1

Mirt mīlestības dēļ... Tik skaļi vārdi ir minēti mūziķa Blank jaunākās dziesmas nosaukumā. Blank radītais un publicētais skaņdarbs ''Dying For Some Love'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Blank ir ļoti talantīgs un jauns ārzemju mūziķis, kas šī gada 24.februārī, nāca klajā ar savu debijas mini albumu jeb EP ''Paradox''. Šis EP satur sešus skaņdarbus - ''By My Side'', ''To Get Real'', ''A Dream Is Enough'', ''Fall Apart'', ''Loving Coconut'' un galveno varoni šajā rakstā - ''Dying For Some Love''.

Jaunais mūziķis rada ļoti interesantu mūziku. Tas īsti nav roks, bet nav arī pops. Atgādina nedaudz mūziku, kuru varējām klausītis 1990.gados. Lieliska mūzika un lieliska balss jaunajam dziedātājam. Jāsaka, ka dziesma ''Dying For Some Love'' ļoti dod Eirovīzijas piesitienu, jo šāda dziesma noteikti šādā konkursā varētu piedalīties.

Augsta apstrādes kvalitāte un var just, ka par spīti tam, ka šis ir mūziķa pirmais projekts - tas ir ļoti profesionāls un mūziķim ir kā talants, tā arī dotības. Viņa nākotne tiešām ir ļoti spoža. Ja viņš spēs savas kārtis izspēlēt pareizi, viņu noteikti sagaida mūzikas topu virsotnes, lielās skatuves un ļoti spoža nākotne mūzikas industrijā. Šāda mūzika mūsdienās ir palikusi jau par retumu... Netipisks arī ir dziesmas garums - nedaudz virs četrām minūtēm. Mūzika noteikti ir šī mūziķa sirds lieta!

Piedāvājam noklausīties mūziķa Blank dziesmu ''Dying For Some Love''. Aicinām arī lielākos entuziastus piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tādā veidā varēsi jauno talantu atbalstīt un uzzināt par viņa gaitām un gaidāmajām dziesmu relīzēm ātrāk un vieglāk. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Droši - dodies un pieseko viņa profilam. Atbalstīsim jauno censoni kopīgiem spēkiem!

Dziesmu ''Dying For Some Love'' producējuši ir Gabriels Rivera un Achelois, kas līdz ar to ir dziesmas līdzautori pavadījuma ziņā. Arī pārējā viņa daiļrade ir ļoti viegli atrodama internetā!

Mūziķa Blank dziesma ''Dying For Some Love'', kas ir daļa no viņa debijas mini albuma ''Paradox''.

27 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt