local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķis st4rface izlaiž pirmo dziesmu latviski - ''Laika Mašīna''12

43 23

Ar savu pirmo dziesmu latviešu valodā klajā nāca pašmāju mūziķis st4rface (īstajā vārdā Reinis Aumeisters). Šī gada 20.janvārī, viņš izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Laika Mašīna'', kas nu jau ir pieejama YouTube, Soundcloud un arī Bandcamp. Pusnaktī tā būs pieejama arī visās pārējās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis st4rface ir pazīstams ar to, ka dziesmas parasti izlaiž angļu valodā. Šis ir viņa pirmais skaņdarbs latviešu valodā, taču pavisam drīz jau ir gaidāmas arī citas dziesmas - gan latviski, gan angliski.

Mākslinieks st4rface ir vien 19 gadus vecs un nāk no Valmieras, taču dzīvo jau vairāk kā gadu iekš mūsu pašu galvaspilsētas Rīgas. Savas dziesmas tiek ierakstītas, galvenokārt, pie pašmāju YouTube zvaigznes jammetti. Abi arī strādā pie savas kopdziesmas, kas arī varētu iznākt drīz.

Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Alone'', ''Haunted By Demons'', ''Your Shadow'' un arī citiem. Septembrī viņš izlaida arī savu debijas albumu ''59/61''. Statistika ir lieliska un mūziķis ir apņēmības pilns izlaist jaunas dziesmas un pārsteigt klausītājus šogad vēl vairāk.

Pērnais gads mūziķim bija diezgan ražens - iekš Spotify viņa dziesmas kopā bija klausītas vairāk nekā 385 tūkstošus reižu. Arī pārējās platformas uzrādīja cienījamu statistiku. Tas bija viņa debijas gads un šogad viņš plāno izlaist vēl vairāk dziesmas - kā latviski, tā arī angliski. Gaidāms ļoti aktīvs gads un daudz mūzikas no jaunā talanta.

Piedāvājam noklausīties mūziķa st4rface dziesmu ''Laika Mašīna''. Dziesmas lirikas ir pieejamas dziesmas aprakstā iekš YouTube platformas. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Saites vietā esam pievienojuši linku uz mūziķa Instagram kontu. Pieseko tam droši un atbalsti tādā veidā mūziķi, kā arī uzzini par viņa jaunumiem pirmais!

43 23 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

"Šī gada 20.janvārī, viņš izlaida dziesmu ar nosaukumu..." Kā var izlaist pagātnē, ja 20.janvāris būs rītdien? Šodien ir 19.janvāris...

P.S. Beidz sevi reklamēt un parējos "dižos mūziķus" ...

15 2 atbildēt

Un vēl papildus profilus taisa tepat Spokos, lai reklamētu savu mūziku. Ķipa "redz kur šis džeks taisa labu mūziku, ej paklausies!" stilā.

13 2 atbildēt

Man liekas tu esi pediņs,vislaik tikai kkadi čali tev rakstos...

9 2 atbildēt

Nu tad beidzot sagaidījām latviešu valodā 👏👏👏

°

°

°

NOOT emotion

8 4 atbildēt

Nafig jadzied par kkadam nakotikam tad jau labak par milestibu : D

2 0 atbildēt

paga , šitais ir tas pats dirsāpistais pi*ars pajols aumy , kas līdzīgi kā tas klauns pi*ar(end)ziņš nodarbojas ar to viltus ziņu - klikšķu - reklāmu biznesu ?

0 0 atbildēt

Blin Latvijā būs tādi mūziķi kā Waterflame,DJVI,Garlagan,TheFatRat?To pimpausus ka starf4ce nav ko klausities!Lamājas vien.

0 0 atbildēt

Un starf4ce nospikoja nosaukumu no Waterflame,jo viņam arī ir dziesma,kas saucas tāpat,tikai angliski un izlaista vairākus gadus pirms viņa.

0 0 atbildēt