local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikas stāsts no ASV: Fresh Micks un viņa albums ''Disaster 2''0

Pērno gadu uz pozitīvas nots noslēdza ārzemju mākslinieks Fresh Micks. Tieši 3.decembrī, viņš izlaida savu otro albumu - ''Disaster 2''. Kā albums, tā arī pārējā mūziķa daiļrade, ir pieejami vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Fresh Micks sevi uzskata par amerikāņu multi-instrumentālistu, dziedātāju, dziesmu autoru, vārdu autoru, mūzikas inženieri un ierakstu producentu. Ļoti daudzpusīgs mākslinieks ar daudz un dažādiem talantiem. Viņš nāk no Kalifornijas, taču dzimis ir Monterejā.

Mūziķis uzauga ar savu māti un vecāko brāli. Viņa bērnība nebija no tām vieglākajām, taču sāpes šajā gadījumā norūdīja. Mūzikai viņš pievērsās jau agrā vecumā - tā tika izmantota kā iespēja izbēgt no realitātes un atpūsties. 9 gadu vecumā viņš sāka spēlēt arī vijoli, kas deva vajadzīgas prasmes turpmākajās mūzikas gaitās.Mācoties skolā viņš turpināja izpausties muzikāli. Viņš uzsāka spēlēt arī klavieres, ģitāru, basģitāru un arī klarneti.

Viņš ātri vien popularitāti savā rajonā izpelnījās 2013.-2015.gadā. Tad viņš izlaida vairākus ''freestyle'' jeb brīvā stila gabalus un remiksus YouTube platformā. Tad gan viņa mūzika vēl nebija pieejama Spotify un visur citur. Tika izlaisti arī divi ''mixtapes'' - ''Learning Experience'' un ''Hometown Hero''.

2018.gadā, Fresh Micks pameta savu darbu Kalifornijā un pārvācās uz lētāku vietu, lai sāktu strādāt par mūzikas inženieri un mūzikas producentu citiem māksliniekiem. Jāpiemin, ka viņš paralēli strādāja arī pats ar savu daiļradi. Tika pat paņemta vairākus gadus ilga pauze no sociālajiem medijiem, lai izkoptu talantu un attīstītos.

Mūzikas gaitas profesionāli Fresh Micks uzsāka 2020.gadā, kad 14.augustā izlaida savu debijas singlu ''Heat Up''. Kā var noprast, ''Disaster 2'' ir otrais Fresh Micks albums. 2020.gadā viņš izlaida ''Disaster'' pirmo daļu. Tagad viņa diskogrāfija sastāv jau no vairāk kā 10 skaņdarbiem un diviem albumiem.

Abi ''Disaster'' albumi ir ļoti melodiski. Tie ir apvīti pasakainās noskaņās, kurām ir melodisks RnB žanra skanējums. Jaunais mūziķis jau ir piesaistījis lielu skaitu mūzikas blogus, mūzikas kritiķus un medijus savā virzienā. Ir arī saprotams kādēļ viņam ir tik liels fanu un atbalstītāju loks. Viņa daiļrade tiešām ir ļoti kvalitatīva un klausāma. To spēs novērtēt katrs, kuram mūzika tiešām ir tuva!

Fresh Micks ir ļoti talantīgs mūziķis, kurš spēj radīt jebkāda žanra un stila dziesmas. Viņš loti labi pazīst mūziku un spēj radīt aizraujošas dziesmas. Viņš sevi nevēlas salīdzināt ar citiem māksliniekiem. Viņš uzskata, ka viņš atrodas pats savā līgā un ir savs vienīgais pretinieks!

Piedāvājam Tev noklausīties Fresh Micks skaņdarbu ''Disastrous'', kas ir maza daļiņa no viņa albuma ''Disaster 2''. Aicinām Tev arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz mākslinieka Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot! Atbalstīsim jauno censoni kopīgiem spēkiem!

Lai gan albums iznāca decembra sākumā, dziesmai ''Disastrous'' klips iznāca tieši gada beigās - 31.decembrī. Nododam to Jūsu vērtējumam. Lai labi skan dziesma un lai patīk klips!

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000