local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikas producents MAD1AD pārsteidz ar remiksu ''Storm'' gada izskaņā0

Gadu uz pozitīvas nots noslēdzis ir mūziķis MAD1AD. Viņš klausītāju vērtējumam 27.novembrī nodeva remiksu, kura nosaukums ir ''Storm''. Jaunais remikss jeb ''remix'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

MAD1AD ir 18 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no skaistās Skotijas. Viņš ir deju mūzikas producentis, kurš rada visdažādāko mūziku. Sākot no hip-hopa, turpinot ar tehno, DnB, dabstepu un beidzot pat ar ''newbie'' un ''trance''.

Jāpiemin, kad MAD1AD savu pirmo dziesmu izlaida vien šī gada vidū - 8.jūlijā. Jāsaka, ka mūzika tiešām ir viņa aicinājums, jo nepilna pusgada laikā, viņš ir paspējis izlaist vairāk kā 30 skaņdarbus. Tiesa, viņam vēl nav sanācis nodibināt stingru sekotāju bāzi, taču tas, noteikti, izdosies ar laiku.

Mūziķim ir talants, potenciāls, kā arī viss nepieciešamais, lai sasniegtu visus mērķus. Atliek vien turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku - lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes viņu jau gaida. Katrs kas noklausīsies viņa mūziku sapratīs, ka viņam tiešām ir talants.

Piedāvājam Tev noklausīties jauno MAD1AD remiksu ''Storm''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt nopietnāk. Piemēram, vari tam piesekot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstām jauno talantu kopā! Dod vismaz nelielu iespēju jaunā mūziķa daiļradei Tevi aizraut!

Remiksā kā viesmākslinieks ir atzīmēts arī Meisons Jangs (Mason Young). Noklausies un izbaudi - lai labi skan!

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000