local-stats-pixel fb-conv-api

Montreālas mūziķis Matelo Mantra un viņa jaunais singls ''Blue Snow''0

Ar vērienu turpinās šis gads mūziķim Matelo Mantra. Viņš 15.februārī izlaida jaunu singlu, kura nosaukums ir ''Blue Snow''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās! Uzslēdz un noklausies!

Matelo Mantra nāk no Montreālas, Kanādas. Viņš ir mūzikas vārdu autors un mūzikas producents, kurš cenšas apvienot īstu instrumentu mūziku ar moderno un elektronisko mūziku, kā arī sintizatoru. Viņš ir uzaudzis Montreālā un ir lepns tur joprojām uzturēties!

Matelo Mantra ir pavisam jauns mākslinieks. Viņš savas mūzikas gaitas nopietni uzsāka vien pērn, kad izlaida savu debijas albumu ''Architects Of Fantasy'' jeb latviski - ''Fantāzijas Arhitekti''. Ļoti tēlains, interesants un oriģināls mūzikas albuma nosaukums. Albums tika izlaists 2021.gada 12.maijā, kas nozīmē, ka gandrīz gadu nebija jaunas mūzikas no šī mākslinieka.

Dziesma ''Blue Snow'' ir ļoti patīkama un katrs īstens mūzikas fans spēs to novērtēt. Jādod vien iespēja jaunajam talantam! ''Blue Snow'' ir dziesma, kas iznāca šī gada 15.februārī. Mūziķa diskogrāfija nav diez ko spilgta un tā nesastāv no kvantuma dziesmu, taču tā ir ļoti laba. Šis ir gadījums, kad mūziķis rūpējas par kvalitāti, nevis kvantitāti. Dziesmas gan varētu iznākt biežāk, taču labāk, lai tās ir kvalitatīvas nevis sasteigtas.

Piedāvājam noklausīties ''Blue Snow'', kas ir Matelo Mantra jaunākais skaņdarbs. Aicinām paralēli arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Avota vietā var atrast saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un atbalsti mūziķi tam piesekojot. Lai labi skan arī viņa jaunais skaņdarbs!

Matelo Mantra singls ''Blue Snow''. Lai labi skan!

29 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000