local-stats-pixel fb-conv-api

Mj Da Gawd un viņa dziesma ''Cloud 9'' sāk ieņemt mūzikas topus2

Šī gada aprīlī, dziesmu ar nosaukumu ''Cloud 9'' izlaida reperis ar skatuves vārdu Mj Da Gawd. Šī dziesma ir pieejama visās mūzikas platformās!

Lai gan mūziķa karjera ir vien nesen sākusies, viņš jau ir paspējis pagozēties gan Latvijas iTunes TOP 200 saraksta trešajā pozīcijā, gan arī sadarboties ar vairākiem citiem mūziķiem.

Mj Da Gawd nav pašmāju mūziķis. Viņš nāk no tālās zemes - Amerikas. Reperim mūzika ir ļoti tuva un par spīti visiem šķēršļiem - viņš atrod laiku, ko tai veltīt. Mūziķis strādā par tālbraucēju ik dienā, bet tāpat dziesmas izlaiž aktīvi un turpina strādāt ar nākamajiem projektiem. Izskanējis, ka viņš jau drīzumā laidīs klajā jaunu dziesmu.

Daudz par mūziķa dziesmām izsaka tas, ka tām praktiski nav negatīvu reitingu YouTube platformā. Attiecīgi - neviens nespiež ''dislike'' pogu. Tas vien parāda to, cik mūziķa daiļrade ir laba.

Un tas ir viegli saprotams! Mūziķa dziesmās ir jūtama laba ritmika un tas cik ļoti viņš atdod visus simts procentus no sevis studijā. Domājams, ka tas ir vien laika jautājums līdz mūziķis ieņems skatuves Amerikā un Eiropā. Talants ir ausīm dzirdams!

Jāpiemin arī tas, ka mūziķa dziesmas arvien vairāk tiek pieminētas medijos un tām strauji aug popularitāte mūzikas strīmošanas platformās. Domājams, ka par to paldies ir jāsaka viņa komandai, kas nodarbojas ar viņa mūzikas reklamēšanu. Cepuri nost! Viņa mūzika ir tagad manāma daudzos ārzemju medijos un arī mūzikas blogos.

Piedāvājam noklausīties repera Mj Da Gawd skaņdarbu ar nosaukumu ''Cloud 9''. Iesakām ievērtēt arī citas mūziķa dziesmas, kā arī piesekot viņam sociālajos tīklos, lai par viņa jaunumiem uzzinātu pirmais.

11 6 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Diez kuram piss tie tavi mazubudžeta reperi un siekalas.

4 0 atbildēt

Vieni vienīgi sūdi vecīt...visa tava "mūzika"

1 0 atbildēt