local-stats-pixel fb-conv-api

Matis Dominique izlaiž debijas singlu ''Love Song For Duy''0

Ar debijas singlu klajā ir nācis mūziķis Matis Dominique. Viņš 24.februārī ir izlaidis dziesmu ''Love Song For Duy''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās un digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Matis Dominique (saukts arī par Dom) ir 30 gadus vecs mūziķis, kurš ir ne vien mūziķis, bet arī dziesmu vārdu autors un pianists. Savās dziesmās viņam tīk apvienot klavieru melodijas un radīt oriģinālu un vēl nedzirdētu mūziku.

Šī ir viņa pirmā dziesma un tas ir liels solis pretī smagam darbam un lieliem panākumiem. Atliek vien turpināt radīt jaunu mūziku un to publicēt. Tas ir viens no svarīgākajiem soļiem radot mūziku. Ceļā uz panākumiem mūzikā ir ļoti svarīgi, lai dziesmas tiktu izlaistas konstanti. Dziesmu izlaišanas grafiks ir nepieciešams un tam jābūt labam. Iespējams, mūziķis mūs arī drīz varētu pārsteigt pat ar albumu. Arī tāds variants nav izslēgts!

Cerēsim, ka mūziķis turpinās aktīvi izlaist jaunu mūziku, jo tas ir ļoti svarīgi. Mūziķim ir kā potenciāls, tā arī talants, kas palīdzēs viņam sasniegt lielas lietas. Iesakām katram ievērtēt mūziķa daiļradi. Tā ir pieejama kā YouTube un Spotify, tā arī visur citur.

Piedāvājam noklausīties Matis Dominique dziesmu ''Love Song For Duy''. Aicinām arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā var atrast saiti uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam!

Lai labi skan mūziķa debijas singls!

19 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000