local-stats-pixel fb-conv-api

Lil Jase turpina šogad pārsteigt - izlaiž savu trešo singlu ''Part Three''0

Ar jaunu dziesmu 22.februārī pārsteidza amerikāņu mākslinieks Lil Jase. Viņa jaunā dziesma ''Part Three'' ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev to vajag dzirdēt!

Lil Jase ir jauns mūziķis no Amerikas, kurš mūzikas gaitas uzsāka vien šogad. Viņš gan ir paguvis jau izlaist trīs dziesmas - ''Part Three'' ir viņa jaunākais skaņdarbs. Viņa debijas singlu sauc ''Calling On'', bet otrā dziesma ir ''Thats Us''. Viņš vairāk rada hip-hopa stila mūziku, kurai ir vecmodīgs piesitiens. Īstiem hip-hopa faniem noteikti patiks!

Lil Jase var dēvēt par multi-mākslinieku, jo viņš paralēli arī pats savām dziesmām producē pavadījumus un tās apstrādā. Viņš ir ļoti talantīgs mākslinieks, kuram ir milzīgs potenciāls. Jātur īkšķi par to, lai viņš to neiznieko.

Mūziķa īstais vārds ir Jason (Džeisons), kas uzreiz arī padara skaidrāku viņa skatuves vārda nozīmi. Mūziķim tiešām ir visas iespējas sasniegt lielas lietas mūzikā. Viņam ar dziesmu izlaišanas grafiku nav nekādu problēmu un atliek vien aktīvi turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Ar laiku, noteikti, arī uzlabosies kvalitāte.

Piedāvājam noklausīties Lil Jase skaņdarbu ''Part Three''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā ir atstāta saite, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam! Ir mūziķi, kuri nedrīkst palikt nesadzirdēti, tāpēc mums kopīgi tos jāatbalsta!

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000