local-stats-pixel fb-conv-api

La$cotty un Simxn izlaiž dziesmu ''Sxy Less''0

Ar interesantu skaņdarbu klajā nācis ir ārzemju reperis La$cotty. Kopā ar viesmākslinieku Simxn 2021.gada 26.novembrī viņš izlaida savu pirmo dziesmu - ''Sxy Less''. Dziesma pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Dziesmas nosaukums ''Sxy Less'' patiesībā nozīmē ''Say Less', kas latviski tulkojas kā ''Saki Mazāk''. Ar burtu ''x'' parasti apzīmē nezināmo jeb tā vietā var būt jebkāds burts vai cipars. Šis ir mūziķa debijas skaņdarbs. Viņa diskogrāfijā, pagaidām, ir vien divas dziesmas.

Viņa jaunāko dziesmu sauc ''Bless The Best'' un tā tika izlaista šī gada 24.februārī. Arī šajā dziesmā dalību ņem tas pats viesmākslinieks Simxn. Šim duetam ir sava veida enerģija, kuru neviens cits īsti nevar atkārtot.

Mūziķim tiešām ir talants. Viņu gaida lielās mūzikas topu virsotnes un arī skatuves. Atliek vien turpināt neatlaidīgi strādāt un noteikti izdosies sasniegt visus nospraustos mērķus.

Piedāvājam noklausīties La$cotty dziesmu ''Sxy Less''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko! Atbalstīsim talantīgus mūziķus kopā!

Lai labi skan La$cotty un Simxn kopdarbs ''Sxy Less''. Dziesma pieejama arī Spotify un visur citur. Uzslēdz un ir!

14 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000