local-stats-pixel fb-conv-api

Labi zināmais reperis BlueHunnidss iesāk gadu ar jauno singlu ''Ride''0

Amerikāņu reperis BlueHunnidss pārsteidz savus klausītājus ar pirmo dziesmas relīzi šogad! 21.janvārī, viņš izlaida dziesmu ''Ride'', kas nu ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jaunais mūziķis nāk no Amerikas - netālu no Los Andželosas. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2017.gadā. To sauc ''Say She Love Me'' un dalību tajā ņem arī dziedātāja Marty Mula. Nu jau mūziķis ir krietni paguvis izsities un ir labi zināms reperis daudzās pasaules vietās.

BlueHunnidss ir ''mainstream'' reperis, kuram iekš Spotify ir vairāk kā 157 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Amerikāņu reperis ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Anti-Social'', ''Gang Shit'' un arī ''Pay Me''. Arī viņa dziesma '"Bag Right'' ir labi zināma visā pasaulē un to neviens viņam nevar atņemt!

Kā var noprast, reperis ir labi zināms un noteikti uzstāsies uz lielajām skatuvēm kādu dienu. Piemēram, viņa dziesmai ''Bag Right'' ir vairāk kā 2 miljoni klausījumu iekš Spotify. Kvalitatīvs mākslinieks, kura daiļrade jau ir sadzirdēta un nu debesis ir vienīgais limits! Jau tagad viņš uzrāda sensacionālus ciparus mūzikas straumēšanas platformās un tas ir jāciena katram!

Piedāvājam noklausīties ''Ride'', kas ir BlueHunnidss skaņdarbs. Aicinām arī piesekot jaunajam reperim sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir pievienota saite, kura Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot. Atbalstām jauno censoni kopā!

Lai labi skan BlueHunnidss jaunais gabals ''Ride''. Droši vari to uzmeklēt arī Spotify, Apple Music un visur citur!

10 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000