local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādiešu dziesmu autore Veronna pārsteidz ar dziesmu ''Losing My Way''0

Mūzikas mīļotājus pārsteidzis kāds samērā sens, taču ļoti kvalitatīvs projekts. Tas ir dziedātājas Veronna albums ''In The Unknown'' un tieši singls ''Losing My Way'' no tā. Albums un konkētā dziesma ir pieejami visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Veronna ir dziesmu autore un dziedātāja, kura nāk no Kanādas. Viņa ir arī vokālais pedagogs un sociālo mediju influencere, kurai ir vairāk nekā 40 000 sekotāju. Viņa rada mūziku, kas ir ļoti melodiska, aizraujoša un aizkustinoša. Lielu daļu viņas daiļradē spēlē tieši liricisms. Veronna ir ļoti unikāla māksliniece.

Veronna 2014.gadā pabeidza Saint-Laurent koledžu - tieši džeza un popžanra dziedāšanas jomā. Pēdējo 7 gadu laikā, viņa ir uzstājusies vairāk nekā 300 dažādos šovos ar dažādām mūzikas grupām. Tas viņai arī beidzot lika pievērsties solo karjerai un radīt pašai savu mūziku.

Albums ''In The Unknown'' iznāca samērā sen - 2018.gada 5.decembrī. Tas ir viņas debijas albums, kurš sastāv no septiņiem skaņdarbiem - ''Queen'', ''Throw Me Out Of Here'', ''Days'', ''Homeland'', ''Alys'', ''Higher'' un, protams, ''Losing My Way''. ''Losing My Way'' ir jaunās dziedātājas personiskākais skaņdarbs un arī trešais populārākais. Iekš Spotify platformas, tam ir nedaudz vairāk nekā 11 000 klausījumu.

Šogad mūziķe ir izlaidusi vien vienu singlu, bet pērn vispār neizlaida neko. Var vien prognozēt un minēt, ka nākamgad ir gaidāmi jauni projekti un, iespējams, pat albums no talantīgās kanādiešu dziedātājas. Tikmēr gan var ievērtēt jau pirms tam izlaistos skaņdarbus, jo diskogrāfija viņai ir diezgan ražena un spoža.

Piedāvājam noklausīties Veronna skaņdarbu ''Losing My Way''. Aicinām Tevi arī jauno dziedātāju atbalstīt - pieseko viņai sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir saite, kas Tevi aizvedīs uz Veronna Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstīsim jaunus un talantīgus māksliniekus kopā!

Svarīgi Veronna dziesmu nesajaukt ar Justin Timberlake skaņdarbu, jo abiem ir vienāds nosaukums. Dziesmas gan ir pavisam dažādas un jāsaka, ka Veronna šo slaveno mākslinieku pat varētu izkonkurēt. Dziesma ir ļoti kvalitatīva un par to katrs pats var pārliecināties. Spēcīgi vokāli, laba dziesmas apstrāde, izcilas intonācijas un kopumā - apburošs skaņdarbs!

11 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000