local-stats-pixel fb-conv-api

Jintior Sieni pārsteidz pēc pauzes ar jaunu skaņdarbu - ''TouchDown''0

Ar savu pirmo skaņdarbu klajā šogad ir nācis mūzikas izpildītājs Jintior Sieni. Pēc pusgada bez jaunām dziesmām, mūziķis nolēmis pasniegt klausītājiem singlu ar nosaukumu ''TouchDown''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jintior Sieni ir nevien mūziķis, bet arī poets, mākslinieks, stilists, video direktors, producents, dziesmu vārdu autors, kā arī īpašnieks pats savam uzņēmumam Sieni Entertainment Inc.

Mūziķa diskogrāfijā, pagaidām, ir četri skaņdarbi. Īpaši aktīvs periods viņam bija pērnā gada izskaņa, kad 22.novembrī viņš izlaida visus trīs iepriekšējos skaņdarbus - ''We Don't Play'', ''Stood Back Up'' un ''Getting Money''. ''TouchDown'' ir viņa jaunākā dziesma un tā iznāca nu pat - 3.augustā.

Mūziķis ir samērā jauns šajā industrijā, taču viņa potenciāls ir neizmērojams. Ar katru dziesmu kvalitāte aug un var dzirdēt, ka viņš aug savām dziesmām līdzi. Viņam visas durvis ir atvērtas - atliek vien izspēlēt savas kārtis pareizi un ar laiku redzēsim viņu uz lielajām skatuvēm. Šis mākslinieks noteikti tiks ar laiku pamanīts!

Piedāvājam noklausīties jauno Jintior Sieni singlu ''TouchDown''. Zemāk ir pieejama YouTube versija - pārējās platformās vari šo dziesmu uzmeklēt pats. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi un piesekot viņam sociālajos tīklos. Piemēram, atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, taču dos lielu stimulu jaunajam talantam radīt un publicēt jaunus un vēl nedzirdētus skaņdarbus.

Oficiālais liriku video Jintior Sieni dziesmai ''TouchDown''. Uzslēdz un izbaudi!

21 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000