local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais pašmāju reperis st4rface sevi piesaka ar agresīvu dziesmu ''DB''4

15 40

Ar īstu hip-hopa skaņdarbu atgriezies ir pašmāju mūziķis, mākslinieks un reperis vienā personā - st4rface. Šī gada 7.jūnijā izlaists singls ar nosaukumu ''DB'', kas nu ir pieejams viņa YouTube kanālā. Lirikas jeb dziesmu vārdi kā vienmēr ir dziesmas aprakstā iekš YouTube platformas.

Mūziķis st4rface ir 19 gadus vecs jaunietis, kas nāk no Valmieras. Vairāk kā gadu viņš gan uzturās un dzīvo Rīgā, kur arī top viņa daiļrade. Samērā nesen viņš arī izlaida dziesmu ''Pilsētas Gaismas'', kurai ir nepilni 15 tūkstoši klausījumu iekš YouTube. Arī dziesma ''Lāsts'' kopā ar Valmierieti Skredu iznāca pavisam nesen. Visu viņa daiļŗadi var atrast vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

St4rface izceļas, galvenokārt, ar savu harmonisko un melodisko izpildījumu. Viņa skaņdarbos ir jūtams popa un pat reizēm roka piesitiens. Tomēr par spīti tam, viņš joprojām daļēji skaitās arī kā reperis. Tas ir arī tas, ko viņš šajā skaņdarbā pierāda, jo ''DB'' ir dziesma ar skanīgu piedziedājumu un diviem pilniem pantiem ar asām rīmēm.

Mūziķa pazīstamākie skaņdarbi ir ''Pilsētas Gaismas'' un ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', kas skan gan Radio Pieci, gan Radio SWH stacijās. Mūziķim ir arī kopīga dziesma ar latviešu reperi Grafomānu. Zināms, ka drīzumā ir gaidāms pirmais mūzikas videoklips šim mūziķim, kā arī jauni projekti.

Dziesma ir tapusi talantīgā YouTube kontenta veidotāja un producenta jammetti studijā. Viņš ir izveidojis arī vizuālos efektus šai dziesmai. Vairāk par st4rface daiļradi var uzzināt uzmeklējot viņu un viņa skaņdarbus internetā. Jāsaka, ka šī dziesma vairāk patiks tieši īsteniem latviešu hip-hopa faniem.

Piedāvājam noklausīties st4rface dziesmu ''DB''. Dziesmas oficiālais audio ir pieejams nedaudz zemāk!

Oficiālais audio st4rface dziesmai ''DB''. Uzslēdz, noklausies, izbaudi un parādi draugiem!

15 40 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Agresīva nagulaka.

1 0 atbildēt

''esu'' nopietni? atpakaļ uz pamatskolu.. agresīvs , kaut vai salīdzinājumam noklausies Sticky Fingaz pantu shut em down remix kopā ar Big Pun un Noreaga...

https://media.tenor.com/images/3dea46d8d533539f0bfd2b4611b62762/tenor.gif

1 0 atbildēt

😐

0 0 atbildēt

Nu baigi, bet tā balstiņa 😄 nu dien labāk varēja sēdēt salavecim klēpī un repot viņam austiņā..... Ar tādu Balstiņu Agresīvs repiņš tik pat labi Tur varēja pateikt, ka slieka ir agresīva...

Sagaidi balss lūzumu Jefiņ 😄 PS reperis ir svešvārds Latviešiem ir vienkāršāks- Muldoņa 😄

0 0 atbildēt