local-stats-pixel fb-conv-api

Īstas rokzvaigznes cienīga dziesma - Benzo0611 gabals ''Rockstar Love''0

Ar savu trešo singlu šogad ir pārsteidzis ārzemju mūziķis Benzo0611. Viņš klausītāju vērtējumam, šī gada 19.novembrī, izlaida singlu, kura nosaukums ir ''Rockstar Love''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Benzo0611 ir 17 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no Vācijas, Frankfurtes, taču uzturās Beļgijā. Viņš vairāk veido mierīgas dziesmas, kurās tiek vairāk dziedāts nevis repots, tāpēc viņu varētu pielīdzināt vairāk mūziķim un ne tikai reperim.

Benzo0611 daiļradi varētu pielīdzināt nedaudz Post Malone, Machine Gun Kelly un arī Juice WRLD. Ļoti harmonisks, melodisks un talatnīgs jaunietis, kas spēj radīt aizkustinošu mūziku. Viņš mūzikas ceļu aizsāka vien pērn, kad 2020.gada 5.aprīlī izlaida savu debijas singlu ''Friendzone''. Tagad viņa diskogrāfijā ir četri skaņdarbi!

Jaunais mākslinieks cenšas ar katru savu dziesmu pasaulei pavēstīt kādu ziņu. Piemēram, par mācīšanos no savām kļūdām, attiecībām, kas beidzas pāragri, par augšanu kā cilvēkam un vēl. Viņam nepatīk standartizētās hip-hopa dziesmas par naudu, citu cilvēku aizvainošanu, narkotikām un sievietēm. Pēc viņa domām, mūzika ir kaut kas vairāk!

Viņš ar savu mūziku cenšas vairot pozitīvo, kā arī mīlestību visapkārt pasaulei. Viņš cenšas atbalstīt cilvēkus un tiem dot motivāciju. Viņa sapņu piepildīšana var palīdzēt arī citiem sasniegt mērķus - tā uzskata Benzo0611. Reperis ir tiešām jauns, bet gudrību pilns un viņa mūzika to arī pierāda.

Piedāvājam Tev novērtēt Benzo0611 skaņdarbu ''Rockstar Love''. Atsauces vietā arī atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz šī repera Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko tam! Aizņems īsu brīdi, taču dos jaunajam talantam stimulu turpināt radīt jaunu un tik pat labu mūziku.

Dziesma ''Rockstar Love'' un tās YouTube versija. Uzslēdz un paklausies - Tev tā noteikti patiks!

14 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000