local-stats-pixel fb-conv-api

Isaac Volaganu pārsteidz ar izcilu dziesmu - ''Handle You''1

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis 2003.gadā dzimušais ārzemju mūziķis Isaac Volaganu. Viņa pilnais vārds ir Isaac Sanchez un viņa jaunākais singls ''Handle You'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Isaac Volaganu piedzima Atlanta Georgia, bet uzauga Teksasā. Viņš ir lepns Amerikānis, kas mīl klausīties mūziku un mīl visas pop zvaigznes, kuras var dzirdēt radio. Viņa mīļākie mākslinieki un iedvesmas avoti ir Jay Z, Eminem, Kanye West, Trippie Redd, Juice WRLD, Kendrick Lamar, Young Thug, Future un arī Drake.

''Es atceros gandrīz visu dziesmu vārdus, kas skanēja radio, kad biju mazs. Vienmēr dziedāju līdzi vai dungoju melodiju. Tas vienmēr palīdzēja pārdzīvot dienu,'' saka jaunais mūziķis Isaac Volaganu.

Savos tīņa gados mūziķis sāka krietni progresēt gan vokālā, gan liriskā ziņā. Tas bija brīdis, kad mūziķis arī pievērsās tieši repam jeb hip-hopa stila mūzikai. Viņa mīlestība pret hip-hopu ir joprojām tik pat liela kā pirmajā dienā.

Jauno talantu iedvesmo, galvenokārt, tieši indie, popa, roka un hip-hopa tipa mūzika. Viņš ar savu balsi un skanējumu veido unikālas dziesmas, kas ir klausāmas un pat tīkamas katra ausīm. Savā populārākajā singlā ''Stars'', viņš ļoti labi to pierāda. Tikmēr ''Handle You'' ir viņa jaunākā dziesma. Tā iznāca šī gada 17.jūlijā un ir vien nedaudz vairāk kā divas minūtes gara.

Piedāvājam Tev noklausīties ''Handle You'', kas ir Isaac Volaganu jaunākais skaņdarbs. Aicinām Tevi arī jauno talantu atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam ievietojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, taču mūziķim tas būs milzīgs stimuls turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku krietni aktīvāk.

Lai gan skatījumu un klausījumu šim skaņdarbam, pagaidām, nav daudz - tam visam vēl ir laiks. Uzslēdz šo dziesmu, noklausies un Tu to noteikti spēsi izbaudīt! Lai labi skan!

13 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv