local-stats-pixel fb-conv-api

Ilgtermiņa mīlestība pret mūziku: 59 gadus vecais itālis Stefano Pesapane4

Ar trīs minūšu garu un naksnīgu skaņdarbu klajā ir nācis mūziķis Stefano Pesapane. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis singlu ''Soulcity''. Pieredzes bagātais itāļu mākslinieks rada fantastisku mūziku, kas ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Stefano Pesapane ir pieredzes pilns mākslinieks. Viņš ir dzimis 1962.gadā - Itālijā, Latinā. 59 gadus vecais mākslinieks sāka nodarboties ar mūziku jau 8 gadu vecumā, kad sāka spēlēt bungas. Jau 16 gadu vecumā, viņš guva pieredzi uzstājoties klubos un bāros. Pirmie koncerti, uzstāšanās. Un var redzēt, ka tam ir savs rezultāts, jo viņa tagadējā daiļrade ir izcila un viņš tiek novērtēts mūzikas industrijā.

Mūziķis ir pabeidzis vairākas skolas un ar mūziku saistītas koledžas. Kopš 1999.gada, viņš ir dzīvojis Nīderlandē. Viņš tur joprojām uzturās un rada gan EDM, gan džeza žanra mūziku. Savu pirmo projektu gan viņš izlaida tikai 2019.gada 13.maijā. Tas bija viņa debijas albums ''Miles Away''. Nu viņa diskogrāfija sastāv no vairākiem desmitiem singlu un arī ieverības cienīgu debijas albumu! Arī šis gads solās būt aktīvs un ražīgs!

Stefano Pesapane ir lielisks pierādījums tam, ka vēl eksistē cilvēki ar ilgtermiņa mīlestību pret mūziku. Viņš jau vairāk 50 gadus nodarbojas ar mūziku un negrasās to pārstāt darīt. Un tas ir arī atmaksājies, jo tagad mūzika ir viņa darbs. 2020.gadā viņš parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju ''Bentley Records'' un tagad ir pilna laika mūziķis!

Piedāvājam noklausīties talantīgā Stefano Pesapane skaņdarbu ''Soulcity''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Avotā atsājām linku, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Atbalstām talantīgo mūziķi kopā!

Stefano Pesapane jaunākais singls - ''Soulcity''. Pieejams arī Spotify, Apple Music un visur citur. Lai labi skan!

30 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt