local-stats-pixel fb-conv-api

Dziedātāja Benni Blue laiž klajā albumu par godu ''maģiskajam datumam''0

Ar jaunu albumu 22.februārī klajā nāca mūziķe Benni Blue. Viņa saviem klausītājiem nodeva projektu ''2UESDAY''. Jaunie skaņdarbi no albuma ir pieejami visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Kā jau var noprast, albums ''2UESDAY'' ir par godu datumam un dienai, kas bija pavisam nesen. Albums iznāca tieši 22.februārī un to sauc ''2UESDAY'', kas latviski tulkotos kā ''DIVNIEKUDIENA''. Lai taptu skaidrs - albums tika publicēts 2022.gada 22.februārī jeb 22.02.2022. Līdz ar to, tā ir divnieku diena jeb diena, kad arī otrādi datums lasās tieši tāpat.

Benni Blue ir jauna mūziķe. Viņa izlaida savu debijas albumu ''Living Sleep'' 2020.gada 31.oktobrī, taču ar to arī beidzās lielā aktivitāte no viņas. Savu nākamo skaņdarbu viņa vien izlaida 2021.gada 5.februārī - tas bija singls ''Cherry''. ''2UESDAY'' ir vien mūziķes trešais projekts, kas nozīmē, ka viņas diskogrāfija, pagaidām, nav diez ko spilgta un pārpildīta.

Taču tā nav izteikta problēma. Galvenais ir radīt kvalitatīvu un labu mūziku, kas patīk viņai pašai. Reizēm kvalitatīvs produkts aizņem vairāk laiku, tāpēc ir prieks, ja mūziķe izlaiž dziesmas retāk, taču tās ir kvalitatīvākas nekā varēja būt. Viņai ir potenciāls sasniegt lielas lietas un turēsim īkšķus par to, lai arī tas izdodas!

Piedāvājam noklausīties Benni Blue jaunāko dziesmu ''Sense'', kas ir daļa no mūziķes albuma ''2UESDAY''. Aicinām arī piesekot mūziķes sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā var atrast saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu - dodies un pieseko tam! Atbalstām jauno un talantīgo mākslinieci kopīgi!

Lai labi skan nepilnu divu minūšu garais skaņdarbs ''Sense'', kas ir daļa no albuma, kas veltīts ''maģiskajam datumam''. Izbaudi!

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000