local-stats-pixel fb-conv-api

Dylly negaidīti pārsteidz ar savu otro albumu šogad ''United Polarity''0

Negaidīti ar savu otro albumu šogad ir pārsteidzis mākslinieks Dylly. Viņa projekts ''United Polarity'' ir pieejams visās vadošajās un digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un ievērtē!

Mūzikas karjeru Dylly uzsāka vien šogad. Viņš 24.aprīlī izlaida debijas albumu ''Creative Outlet''. Pēc tam viņš pusgadu atvilka elpu, bet 13.novembrī pārsteidz ar singlu ''icecream''. Nepilnas divas nedēļas vēlāk, viņš jau ir izlaidis savu jauno projektu - ''United Polarity''.

Dylly neizceļas ar pārbagātu diskogrāfiju, bet viņa daiļrade ir tiešām solīda un cienījama. Katram pašam ir jādzird viņa mūzika, lai pārliecinātos par to, cik laba ir viņa mūzika. Katram īstenam mūzikas lietpratējam un klausītājam būs skaidrs, ka Dylly ir gan talants, gan potenciāls.

Dylly rada interesantu un oriģinālu mūziku, lai uzlabotu noskaņojumu un arī paceltu garu. Dylly lielākie iedvesmas avoti ir Mac Miller, Logic, Quinn XCII un Jon Bellion. Mūziķim vēl nav izteikti milzīga sekotāju bāze, taču klausītāju burzmas viņš noteikti iekaros un izcīnīs ar laiku. Labu mūziku ne vienmēr atklāj ātri, taču tā agri vai vēlu tiks atklāta. Un Dylly daiļrade tiešām ir jādzird visiem!

Piedāvājam Tev noklausīties dziesmu ''Last Call'', kas ir daļa no Dylly jaunā albuma ''United Polarity''. Aicinām arī Tevi piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsaucē atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz Dylly Instagram profilu. Dodies un pieseko tam!

Lūk, Dylly dziesma ''Last Call'', kas ir daļa no viņa albuma ''United Polarity''. Lai labi skan!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000