local-stats-pixel fb-conv-api

Dīdžeju duets Bubba Brothers laiž klajā pagarināto versiju dziesmai ''Strange''1

Pavisam nesen, 28.janvārī, jaunu dziesmu izlaida Bubba Brothers. Viņi izlaida pagarināto jeb ''extended'' versiju dziesmai ''Strange''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Bubba Brothers ir divi techno un house mūzikas dīdžeji, kas savu mūzikas karjeru sāka tālajā 2015.gadā. Par grupas jeb dueta tapšanu jāpateicās ir Eliseo Correia (Elisejo Koreira) un Justino Santos (Džastino Santos), kā arī dažiem mūziķu draugiem no Portugāles. Viņi daudz motivēja un abus mūziķus ''stūma'' uz priekšu pretī uzvarai.

Tagad Bubba Brothers bieži vien uzstājās kā uz skatuvēm, tā arī klubos un bāros. Nu viņu hobijs ir pārtapis par pilna laika darbu. Smags darbs ir atmaksājies un viņiem ir sava fanu bāze. Piemēram, iekš Spotify platformas viņiem ir vairāk kā 16 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Tas ir tiešām solīds skaitlis!

Bubba Brothers ir paspējuši uzstāties arī radio pasākumiem un iekarot dažādus topus. Domājams, ka tas ir vien laika jautājums, kad redzēsim abus dīdžejus jau uz lielajām mūzikas un festivālu skatuvēm. Viņiem ir lieli mērķi un turēsim īkšķus par to, lai viņiem izdodas tos sasniegt!

Piedāvājam noklausīties ''Strange'', kas ir talantīgo Bubba Brothers singls. Aicinām arī piesekot viņu Instagram profilam. Viņus var uzmeklēt rakstot ''Bubba Brothers'' vai vienkārši spiežot uz saiti, kas ir pievienota zem raksta atsauces vietā. Atbalstīsim talantīgu mūziķus kopā un vairosim labo!

Lai labi skan Bubba Brothers skaņdarbs ''Strange''. Atgādinām, ka šī ir dziesmas pagarinātā versija.

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

1 0 atbildēt