local-stats-pixel fb-conv-api

Dīdžejs Mushrm sadarbojas ar Sound Of Sun un izlaiž skaņdarbu ''Let Me Know''1

Pērnā gada 9.septembrī, mūziķis Mushrm pārsteidza savus klausītājus izlaižot kopīgu dziesmu kopā ar mākslinieku Sound Of Sun. Viņu radītais kopdarbs saucas ''Let Me Know'' un tas ir pieejamas visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Radošs, talantīgs, centīgs un ar spožu nākotni mūzikas sfērā - tā varētu noraksturot jauno talantu ar pseidonīmu Mushrm. Jāpiemin, ka ''Let Me Know'' ir mūziķa, producenta un talantīgā dīdžeja debijas skaņdarbs. Lai gan tas iznāca vien pērnā gada vidū, viņš ir paspējis fanus iepriecināt ar vēl pieciem skaņdarbiem - ''Get Em High'', ''My Mind'' un šogad izlaistos ''Amazing To Me'', ''When You Pass'' un ''Desert Of India''.

Jaunais dīdžejs un producents ir tiešām talantīgs. Domājams, ka ar laiku varēsim viņu redzēt uzstājoties dažādos pasākumos un festivālos. Atliek vien turpināt viņam radīt mūziku un mums viņu kopīgi atbalstīt. Viņa talants tiešām ir ausīm dzirdams un viņa nākotne mūzikas industrijā ir tiešām spoža.

Lai gan tas nav simtprocentīgi zināms, varētu būt, ka Mushrm pseidonīms ir domāts kā ''mushroom'', kas angliski traktējas kā sēne. Izņemti vien pa vidu pāris burti. Vienkārši, bet tajā pašā laikā interesanti un oriģināli. Sound Of Sun tikmēr ir mākslinieka Mushrm draugs un talantīgs mākslinieks ar ko viņš agrāk jau ir sadarbojies. Līdz ar to, kopīgs skaņdarbs no viņiem abiem nav nekāds brīnums.

Pats Mushrm sāka nodarboties ar DJ priekiem vien 18 gadu vecumā. Viņam tika konstitēts ADHD un savu pārlieku lielo aktivitāti viņš izlika mūzikā, tā vēsta mūziķa Spotify kontā pieejamā informācija. ''Mūzika ir vienmēr bijusi mana medicīna... Manas zāles...'' stāsta mūziķis. Gandrīz vienmēr, kad mūziķis ir uz ielas, to var manīt ar austiņām, kurās skan mūzika. Var sacīt, ka dīdžejam seko mūzika ik uz katra soļa.

Piedāvājam noklausīties dīdžeja Mushrm un mākslinieka Sound Of Sun kopīgo skaņdarbu ''Let Me Know''. Aicinām tieši Tevi arī piesekot dīdžeja Mushrm sociālo tīklu kontiem, ja ir tāda iespēja. Tas ir par brīvu, aizņems vien īsu brīdi, taču dos stimulu turpināt Mushrm radīt jaunu mūziku. Vietā, kur ir atsauce, atrodas links uz Mushrm Instagram kontu. Ja vēlies, tad vari tam piesekot. Tas tiks novērtēts!

Oficiālais dziesmais audio, kas publicēts paša Mushrm YouTube kanālā. Interesanti, ka dziesma ar šādu nosaukumu ir arī pasaulē labi zināmajam reperim Juice WRLD. Sakritība vai tomēr neapzināts elks, kas devis iedvesmu tādam nosaukumam? Kas to, lai zina! Tikmēr labāk noklausies Mushrm un Sound Of Sun kopīgo gabalu!

9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt