local-stats-pixel fb-conv-api

Dariush pārsteidz ar mākslas cienīgu meistardarbu - dziesmu ''Path Of The Wind''0

Mūziķis Dariush ir nācis klajā ar skaņdarbu ''Path Of The Wind''. Skaņdarbs publiskots 2022.gada 4.martā un tā sekundārais nosaukums ir arī ''My Neighbor Totoro''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Savu pirmo skaņdarbu Dariush izlaida 2020.gada 2.februārī. Pavisam nesen apritēja divi pilni gadi kopš viņš sāka publiskot savu mūziku. Tagad viņa diskogrāfija satur vairākus desmitus singlus, kā arī vairākus albumus. Viņa daiļrade var pielīdzināt nevis mūzikai, bet gan īstai mākslai.

Mūziķis tiešām ir talantīgs. Viņa daiļrade ir kas iepriekš nedzirdēts. Viņš ir ne vien mūzikas producents, bet arī skaņas inženieris. Talantīgs mākslinieks, kurš prot radīt mūziku un pats to arī apstrādā. Cepuri nost!

Šāda tipa mūzika varbūt nepatiks gluži katram, taču cilvēki, kas prot novērtēt klasisku un kvalitatīvu mūziku, šī dziesma noteikti patiks. Mūziķim pa šo laiku ir izveidojusies jau izteikta fanu bāze, kas mērāma tūkstošos. Iespaidīgi priekš jauna mūziķa. Novēlēsim viņam visu to labāko radot jaunu mūziku.

Piedāvājam noklausīties Dariush jauno singlu ''Path Of The Wind''. Aicinām mūziķi atbalstīt arī piesekojot viņa sociālo tīklu kontiem. Tas neko neizmaksās un aizņems vien īsu brīdi, taču māksliniekam dos lielu stimulu turpināt radīt jaunu mūziku. Atbalstām talantīgus mūziķus kopā, lai viņi taptu sadzirdēti. Pasaulei šādi talanti ir jāievēro!

Lai labi skan Dariush jaunākais skaņdarbs. Augstākā klase!

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000