local-stats-pixel fb-conv-api

DJ Tani pārsteidz ar jaunu oriģināldarbu - ''Champion''0

Ar svaigu skaņdarbu šī gada 10.decembrī klajā ir nācis ārzemju mūziķis DJ Tani. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis singlu, kura nosaukums ir ''Champion''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

DJ Tani ir dīdžejs, kurš nāk no Vācijas. Viņa pilnais vārds ir Nathanael Obreschkow (Natanaēls Obreščkovs). Viņš ar mūzikas producēšanu darbojas jau divus gadus un savas mūzikas gaitas uzsāka krietni senāk - kad astoņus gadus spēlēja vijoli un četrus gadus klavieres. Jāpiemin, ka abus instrumentus viņš spēlē joprojām.

DJ Tani ir ļoti harizmātisks mūziķis un tieši tas viņam palīdz strauji izsisties mūzikas industrijā. Viņa mūzika iekš Spotify nu jau ir klausīta vairāk kā 100 tūkstošus reižu. Jāpiemin, ka viņam iekš Spotify ir arī vairāk kā 14 500 ik mēneša lojālo klausītāju. Iespaidīgi, jo pirmo skaņdarbu viņš publicēja šī gada 2.martā.

Tagad mūziķa diskogrāfijā ir 16 ļoti skanīgi gara darbi, kurus var klausīties pilnīgi katrs. Starp tiem var atrast kā oriģināldarbus, kā arī remiksus (''remixes''). Mūziķim ir potenciāls, kā arī nepieciešamais talants, lai sasniegtu lielas lietas. Nu atliek vien to likt lietā, lai sasniegtu visu iecerēto. Lai jaunajam dīdžejam izdodas!

Piedāvājam Tev noklausīties DJ Tani jauno dziesmu ''Champion''. Tā pieejama nedaudz zemāk. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi - pieseko viņam sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - ej un pieseko tam. Atbalstīsim jaunos mūziķus kopā!

Dziesma ir pieejama arī Spotify, Apple Music un visur citur. Šeit YouTube versija! Jāpiemin, ka šo dziesmu YouTube ir pārpublicējuši arī vairāki lieli uz mūziku tendēti YouTube kanāli. Lai labi skan!

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000