local-stats-pixel fb-conv-api

DJ Ramon ''remiksē'' Ed Sheeran ''Bad Habits'' un iznākums pārsteidz daudzus!0

Ar jaunu remiksu klajā ir nācis talantīgais dīdžejs Ramon. DJ Ramon ir izlaidis remiksu Ed Sheeran dziesmai ''Bad Habits''. Viņa kopdarbs ar Felix Audino ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

DJ Ramon diskogrāfija ir spilgta. Savas nopietnās gaitas viņš mūzikā aizsāka 2020.gadā, kad izlaida savu pirmo dziesmu. Tagad diskogrāfijā ir vairāki desmiti remiksu un oriģināldarbu. Pa šo laiku viņam jau ir izveidojusies nopietna sekotāju bāze - iekš Spotify viņam ir gandrīz 40 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Iespaidīgi!

Varētu teikt, ka mūziķis mūzikas industrijā ir veiksmīgi paguvis izsisties. Arī citās sociālo tīklu platformās viņam ir ievērojams skaits sekotāju. Tas vien pierāda, ka viņa daiļrade ir kvalitatīva, jo diez vai kāds viņu klausītos, ja tā nebūtu.

Tieši vasara varētu būt viņa aktīvākais posms mūzikā, jo viņš rada īstu festivālu un ''tusiņu'' mūziku. Šo mākslinieku ir lielas iespējas kādu reizi redzēt uz lielajām mūzikas skatuvēm. Lai gan viņa daiļrade ir vienkārša un netiek sarežģīta - tā ir ļoti oriģināla un patīkama. Tev tā jādzird pašam!

Piedāvājam noklausīties DJ Ramon un Felix Audino kopdarbu ''Bad Habits''. Aicinām piesekot arī DJ Ramon sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā vari atrast saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un steidz tam piesekot! Aicinām kopīgi atbalstīt jauno mūziķi kopā!

DJ Ramon un Felix Audino ar remiksu Ed Sheeran dziesmai ''Bad Habits''. Lai labi skan! Izbaudi!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000