local-stats-pixel fb-conv-api

Coleman sadarbojas ar vairākiem māksliniekiem un izlaiž dziesmu ''WDYM''0

Pēc vairāk nekā divu gadu pauzes, klausītājiem jaunu skaņdarbu nodevis reperis Coleman. Viņš sadarbojies kopā ar Mila Nkwada, Phantom J un Roman RSK. Visi četri mākslinieki klajā laiduši piecu minūšu garu skaņdarbu ar nosaukumu ''What Do You Mean''. Dziesma pieejama visās vadošajās digitālajās mūzika straumēšanas platformās.

Coleman pirmos apgriezienus uzņema 2019.gadā, kad 6.aprīlī izlaida savu debijas albumu ''Neikid''. Tas sastāv no astoņiem skaņdarbiem - ''Intro'', ''Goodbye'', ''Top 10'', ''What Do You Mean'', ''Munate Sauce'', ''Please Don't Follow Me (Interlude)'', ''Coleman 961214'' un ''Thinking Out Loud (Interlude)''.

Klausītājiem ilgi bija jāgaida, taču labs nāk ar gaidīšanu un Coleman dziesma ar Mila Nkwada, Phantom J un Roman RSK nu ir klāt. Viņu kopdarbs ''What Do You Mean'' ir dzirdams visur internetā un arī Tev tas noteikti ir jādzird. Jaunajam singlam ir arī saīsinājums, kuru bieži ik dienā izmanto Amerikas un Anglijas iedzīvotāji - ''WDYM''.

Tā gan ir neraža, ka mūziķis bija paņēmis tik ilgu pauzi, jo visu šo laiku tika lieki zaudēts viņa talants. Prieks gan par faktu, ka mūziķis ir atgriezies mūzikas industrijā un vēl pie tam ar tik fantastisku dziesmu. Šo mūziķi mēs noteikti redzēsim un dzirdēsim uz lielajām festivālu un koncertu skatuvēm drīzumā.

Aicinām Tevi noklausīties mūziķa skaņdarbu ''What Do You Mean''. Lūdzam Tevi arī mūziķi atbalstīt un piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi saiti uz viņa Instagram profilu, kuram droši vari piesekot. Tas Tev prasīs vien dažas sekundes un neko neizmaksās, bet mūziķim tas dos milzīgu stimulu radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku, kā arī vienkārši - prieku. Atbalstīsim jauno talantu kopā!

Piecu minūšu garais skaņdarbs ir pieejams visur internetā. Uzslēdz un izbaudi - tiešām kvalitatīva mūzika! ''What Do You Mean'' jeb vienkārši - ''WDYM''. Bauda Tavām ausīm!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000