local-stats-pixel fb-conv-api

Chris Yoon un Fendy Cisneros kopīgā dziesma ''Chinatown'' Tev ir jādzird!2

Nesen informējām par kādu ārzemju mūzikas izpildītāju, kas lēnām uzņem apgriezienus un turpina pārsteigt ar savu daiļradi. Tas ir neviens cits kā Fendy Cisneros. Šoreiz pastāstīsim par viņa skaņdarbu ''Chinatown'', kas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Fendy Cisneros īstais pilnais vārds ir Fernando Cisneros un viņš ir dzimis Meksikas galvaspilsētā. Mūzikas gaitas viņš uzsāka jau 13 gadu vecumā, kas, visticamāk, arī ir viens no galvenajiem iemesliem kāpēc viņš tik strauji spēj progresēt šajā sfērā. Mūziķis jau ir paguvis savā vecumā uzstāties ar tādiem ''mainstream'' māksliniekiem kā Little Jesus, Molotov, Piso 21, Too Kind un citiem.

2019.gada 31.jūlijā, mākslinieks izlaida skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Chinatown''. Tajā dalību ņem arī viesmākslinieks Chris Yoon. Šis temats ir diskutabls, taču šis skaņdarbs, visticamāk, ir viņa populārākais, pagaidām. 2020.gadā, mūziķis arī pabeidza Seilas Universitāti, iegūstot bakalaura grādu mūzikas producēšanā. Talantīgs mākslinieks un censonis, kurš ir pelnījis, lai viņa daiļrade tiktu sadzirdēta!

Jāpiemin, ka ''Chinatown'' ir viens no viņa pirmajiem skaņdarbiem. Mūziku publicēt viņš sāka vien 2019.gadā un kopš tā laika ir izlaidis kopā 7 skaņdarbus, ja ieskaitām arī ''Chinatown''. Diskogrāfija nav tā biezākā un arī šogad ir izlaista vien viens skaņdarbs, pagaidām, taču viņam ir potenciāls, lai sasniegtu lielas lietas un šo diskogrāfiju paspilgtinātu.

Piedāvājam noklausīties Fendy Cisneros un Chris Yoon kopdarbu ''Chinatown''. Aicinām arī atbalstīt mūziķi un piesekot tam sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un dodies tam piesekot! Atbalstām jauno censoni kopā!

Lai labi skan abu talantu radītais kopdarbs. Melodisks, harmonisks un vienkārši apburošs! Izbaudi!

13 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

1 0 atbildēt

nekā īpaša

0 0 atbildēt