local-stats-pixel fb-conv-api

Big Mando pārsteidz ar svaigu internacionālu dziesmu ''Intro A De Marte''1

Ar izteikti internacionālu dziesmu klajā ir nācis mūziķis Big Mando. Sadarbojoties ar viesmākslinieku Cvilleda, viņi izlaiduši kopīgu dziesmu, kuras nosauums ir ''Intro A De Marte''. Šis, kā arī pārējie viņa skaņdarbi, ir pieejami vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās internetā.

''Intro A De Marte'' ir daļa no viņa specifiski dēvētā debijas albuma ''{Telekinesis}'', kas tika izlaists šī gada 23.jūlijā. Mākslinieka mūzikas karjera vien ir pašā sākumā, taču viņš jau tagad pārsteidz ar augstas kvalitātes mūziku. Viņa daiļrade un dziesmas ir ļoti harmoniskas un ar ''autotune'' pieskaņu, bet mūsdienās tas jau ir tieši labi un moderni!

Ar mūziku Big Mando sāka nodarboties vien šī gada sākumā, kad 10.janvārī izlaida savu debijas singlu ar nosaukumu ''The Drill Freestyle''. Nu laiks ir gājis un ir augusi gan viņa auditorija, gan arī pati diskogrāfija. Tagad tajā ir septiņi singli un viens albums.

Big Mando ir tiešām talantīgs mūziķis, kam ir spoža nākotne pasaules mūzikas industrijā. Lai gan viņš nerada mūziku ne latviski, ne angliski - viņa daiļrade tāpat var tikt sadzirdēta. Viņš nāk no Ņujorkas, taču repo, galvenokārt, spāniski. Tas ir mūzikas industrijā kaut kas jauns un noteikti var sasniegt virsotnes!

Piedāvājam noklausīties ''Intro A De Marte'' dziesmu, kas ir Big Mando un Cvilleda kopdarbs. Aicinām arī piesekot mūziķim sociālajos tīklos - atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz Big Mando Instagram profilu. Nekautrējies - atbalsti un pieseko!

Lūk, arī oficiālais YouTube ievietotais audio fails šim skaņdarbam. Tas tuvojas jau 300 skatījumu robežai un arī Tev to ir jādzird! Lai labi skan!

14 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Vai Big Mando kandidē uz vietu vismaz top 500 kādā no desmitgades čārtiem?

Ja nē, tas ir mēsls, kuru nebija vērts šeit pieminēt

0 0 atbildēt