local-stats-pixel fb-conv-api

Ārzemju mūzikas izpildītāja Michelle Portillo pārsteidz ar singlu ''Arizona''0

Kā jau daudzi mūziķi, tā arī māksliniece Michelle Portillo ir laidusi klajā gada pirmo dziesmu. Viņa 15.janvārī izlaida singlu ''Arizona'', kurš nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un izbaudi!

Michelle Portillo (latviski - Mišela Portillo) ir talantīga dziedātāja, kas labi prot gan dziedāt, gan spēlēt ģitāru. Viņa nāk no Amerikas un mēdz iesmiet sakot, ka viņas degviela ir nikotīns, kakao pupiņas un kafija. Pa dzīvi jautra un dzīvespriecīga jauniete, kas mīl radīt mūziku. Jāpiemin, ka viņa arī atbalsta LGBT komūnu - tā vismaz liecina viņas Instagram profils.

Pagaidām, mūziķei ir diezgan sabalansēts, bet ļoti rets dziesmu izlaišanas grafiks. Savu debijas singlu viņa izlaida 2020.gada 30.jūnijā (''For You.''). Otrais singls sekoja vien pēc gada - ''Run'' 2021.gada 25.septembrī. Trīs singli trīs gados. Jācer, ka šogad mūziķe paspēs izlaist vēl kādu dziesmu, jo tas ir svarīgs ķēdes posms, lai ''izsistos mūzikā''.

Mūziķei ir ļoti laba balss un viņai ir kā potenciāls, tā arī talants, lai sasniegtu visus nospraustos mērķus. Atliek vien nedaudz biežāk izlaist jaunas dziesmas un tas arī pavērsies vaļā vairākas durvis nākotnē. Visu cieņu jaunajai censonei!

Piedāvājam noklausīties īsto šedevru - Michelle Portillo singlu ''Arizona''. Aicinām arī piesekot mūziķes sociālo tīklu kontiem. Atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu. Nekautrējies - pieseko tam. Atbalstām šarmanto un talantīgo dziedātāju kopā!

Lai labi skan Michelle Portillo jaunākais skaņdarbs ''Arizona''. Izbaudi to un parādi arī saviem draugiem!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000