local-stats-pixel fb-conv-api

Ar savu pirmo skaņdarbu ''Without You'' klajā nāk talantīgā mūziķe Melli J3

Šī gada 4.aprīlī, savu debijas singlu izlaida ārzemju māksliniece Melli J, kas klausītājiem nodeva dziesmu ar nosaukumu ''Without You''. Viņas debijas singls nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Melly J ir vien jaunās un talantīgās mūziķes skatuves vārds. Viņas pilnais vārds ir Melānija Hanlī jeb Melanie Hanly. Melānija ir nevien mūziķe, bet arī dziedāšanas un klavierspēles skolotāja, kā arī dziesmu vārdu autore. Viņa mīl arī uzstāties dzīvajā. Īsta māksliniece!

Mūziķe ir ļoti radoša un šis ir viņas pirmais skaņdarbs viņas diskogrāfijā. Jaunā mūziķe nāk no Austrālijas un viņai ir ne vien izteikts talants, bet arī liela gribēšana sasniegt visu iecerēto. Ja viņa tā turpinās, viņu noteikti sagaida liels daudzums ar faniem un spilgta nākotne. Atliek vien neapstāties un turpināt radīt mūziku.

Piedāvājam noklausīties Melly J singlu ''Without You''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi, tai piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz mūziķes Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko viņai. Tas ir par brīvu un Tev prasīs vien pavisam nedaudz, bet dos mūziķei stimulu izlaist jaunu mūziku jau drīzumā!

Interesanti, ka mūziķe ir no Austrālijas tāpat kā jaunais reperis The Kid Laroi. Abiem tagad ir arī dziesma ar vienādu nosaukumu - ''Without You''. Ievērtē to!

18 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Reini, kā tad īsti tur ir - Melli vai Melly? Raksts viennozīmīgi ieturēts tavā līmenī - no nekurienes izrauti, nepamatoti apgalvojumi un vēl attieksme pret mūziķi kā pret lietu, iesakot piesekot TAI nevis VIŅAI.

0 0 atbildēt

Kāpēc tu visu savu mūžu saki,ka vienmēr kāds jaunais vai jauna dziesma,kuri ir mēsli,ir talantīgi?

0 0 atbildēt