local-stats-pixel fb-conv-api

Ar festivālu dziesmu ''Break'' par vasaru atgādina dīdžejs Kiss House0

Lai gan vēl nav pat Ziemassvētki, arī vasara vairs nav aiz kalniem! Un mūzikas producents, dīdžejs, šovmens, aktieris un blogeris vienā personā - Kiss House - liek par to manīt. Viņš klausītājiem nodevis īstu festivālu šedevru - ''Break''. Tas jādzird katram!

Kiss House ir talantīgs producents un dīdžejs, taču jaunu mūziku viņš izlaiž samērā reti. Dziesma ''Break'' tika izlaista šī gada 12.novembrī, bet pirms šīs dziesmas, viņš pēdējo reizi iepriecināja klausītājus un EDM mūzikas fanus vien 2019.gada 24.jūnijā, kad izlaida dziesmu ''Famous Song''. Jauna mūzika netika izlaista gandrīz divus gadus.

Bet nu Kiss House ir atpakaļ un viņš ir gatavs klausītājus pārsteigt ne vienu reizi vien! Par spīti tam, ka viņa diskogrāfijā no 2018.gada ir iekrājušies vien četri singli, viņš aktīvi darbojas ap jaunu mūziku un ir gatavs strādāt. Tieši vasarai tuvojoties, viņa mūzika, noteikti, tiks skandināta vēl aktīvāk.

Kiss House ir netradicionāls dīdžejs, jo viņš neizlaiž katru izveidoto dziesmu. Viņš rūpīgi ap saviem skaņdarbiem darbojas un tieši tāpēc viņa relīzes reizēm prasa ilgāku laiku. Taču talants ir jūtams un potenciāls tāpat - jāizspēlē savas kārtis pareizi un viņu noteikti gaidīs lielās festivālu skatuves un mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties Kiss House dziesmu ''Break''. Aicinām Tevi atbalstīt viņu - pieseko viņam sociālajos tīklos. Zemāk atrodas atsauce un saite, kas Tevi aizvedīs uz Kiss House Instagram profilu. Neesi kautrīgs - doties tam piesekot! Atbasltām jauno talantu kopā!

Dīdžeja Kiss House radītajai dziesmai ir arī neliels klips! Noskaties to - Tev patiks!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000