local-stats-pixel fb-conv-api

Alessandra Matkins izlaiž mūzikas video ar dziļu domu - ''F For Fake Friends''2

Ar kaislīgu un aizkustinošu singlu klajā ir nākusi talantīgā mūziķe un dziedātāja Alessandra Matkins. Viņa klausītāju vērtējumam nodevusi dziesmu, kuras nosaukums ir ''F For Fake Friends''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Alessandra Matkins ar mūziku sāka nodarboties jau dziļā bērnībā. Divu gadu vecumā viņa uzsāka dziedāt, bet trīs gadu vecumā jau tika piesaistīta modelēšanai. Viņai noteikti ir laba muzikālā dzirde un viņa ir kā radīta mūzikai. Viņa aktīvi ir piedalījusies arī dažādos mūzikas festivālos, kur saņemtas arī vairākas godalgas un balvas.

Jaunās mūziķes diskogrāfijā kopā ir trīs skaņdarbi - ''We're Gonna Be Okay'' demo versija, ''Absence'' un arī jaunā dziesma ''F For Fake Friends''. Jāpiemin, ka katrai šai dziesmai ir vismaz 1000 klausījumi iekš Spotify platformas. ''We're Gonna Be Okay'' ir viņas debijas singls, kas iznāca pērnā gada 16.aprīlī. Mūziķe ir bijusi pat televīzijā!

''We're Gonna Be Okay'' ir veltīta pandēmijai un dziesmas novēlējums ir vienkāršs - viss kādreiz būs labi! ''Absence'' ir dziesma sadarībā ar viņas bijušo klasesbiedru B-nardy. Šī dziesma gan ir vairāk romantiska un par mīlestību. Viņas daiļrade svārstās dažādos žanros - gan džezs, gan pops, gan arī citi žanri. Reizēm pat viss kopā!

Alessandra Matkins noteikti ir talantīga un viņai visas durvis mūzikas sfērā ir atvērtas. Atliek vien neapstāties un turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Tas ir pats svarīgākais, lai uzturētu klausītājus ieinteresētus. Gan jau, ka pavisam drīz arī dzirdēsim ko jaunu no talantīgās mūziķes. Trīs skaņdarbi pusotra gada laikā nav daudz, tāpēc cerēsim, ka Alessandra Matkins sāks izlaist dziesmas biežāk!

Piedāvājam noklausīties ''F For Fake Friends'', kas ir Alessandra Matkins jaunākais skaņdarbs. Kā jau var noprast - dziesma ir par neīstiem draugiem, kas ir klāt tikai tad, kad pašiem ir kaut kas vajadzīgs. Atsauces vietā arī atstājām saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko tam. Tas ir papildus stimuls radīt un publicēt jaunu mūziku!

Oficiālajam mūzikas video Alessandra Matkins dziesmai ''F For Fake Friends'' iekš YouTube ir jau vairāk nekā 23 000 skatījumi. Ir vērts redzēt! Uzslēdz un izbaudi - noteikti patiks!

29 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

kas tas bija?

0 0 atbildēt

The clip is so bad.

0 0 atbildēt