local-stats-pixel fb-conv-api

Aizkustinoši! Vectēva un mazdēla mūzikas grupa apbur pasauli0

Pasauli ir šokējis kāds apburošs un ļoti mīļš duets jeb mūzikas grupa. Tā ir grupa From305! Viņi pērnā gada 18.decembrī izlaida jaunu singlu, kura pilnais nosaukums ir ''Please Don't Send Me To Allentown''. Dziesma pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Daudzi varētu prasīt, kas tad tik īpašs varētu būt parastā mūzikas grupā. Jāsaka, ka tur ir tā lieta - From305 nav parasta mūzikas grupa. Tas ir vectēva un mazdēla izveidots duets. Mazdēla vārds ir Kolins, bet vectēva - Patriks (Colin un Patrick). Līdz ar to, katrs pats var noprast, ka abi mūziķi nāk no Amerikas.

Patrika mīlestība pret mūziku sākās viņa jaunības gados, kad bija 60.gadi. Viņš studēja ģitārmākslu Detroitā un vēlāk ar savu māsu Barbaru noformēja mūzikas grupu The Pepper Tree Risin'. Viņi spēlēja roku un popmūziku, kā arī uzstājās pat mazos pasākumos 60. un 70.gados. Patrikam tagad ir 3 bērni un 4 mazbērni. Viņš joprojām turpina uzstāties saviem mīļajiem.

11 gadu vecumā, Patrika jaunākais mazdēls Kolins izvēlējās spēlēt ģitāru un ātri progresēja. Ātri vien viņi sāka spēlēt kopā. Abu enerģija saskanēja un te nu viņi ar - ar kopīgu albumu, kas pieejams gan Spotify, gan visur citur! Albums sastāv no klasiskām dziesmām un to sauc ''Closing The Gap''.

Piedāvājam noklausīties aizkustinošā dueta jeb grupas From305 dziesmu ''Please Don't Send Me To Allentown''. Aicinām arī Tev piesekot viņu Instagram profilam! Nekautrējies un atbalsti. Klausīšanās un piesekošana ir atbalsta veidi, kas neko nemaksā, bet dod lielu stimulu māksliniekiem turpināt radīt un publicēt tik pat lieliskas dziesmas!

Šāda mūzika patiks gandrīz katram un cerams, ka Tu esi viens no tiem! Lai labi skan - izbaudi!

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000