local-stats-pixel fb-conv-api

Āfrikāņu melodiskais reperis Clintana izlaiž debijas albumu ''Killed Mbali''0

Ar savu debijas albumu ''Killed Mbali'' klajā nācis ir āfrikaņu reperis un mūziķis Clintana. Albums ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un noklausies!

Clintana jeb Clinton Mahlori Makaringe ir āfrikāņu mūziķis, kurš ir dzimis un audzis Johannesburgā, Āfrikā. Viņa mūzika ir atspoguļojums uz viņa dzīvi - pozitīvajām lietām un arī negatīvajām. Katrā viņadziesma ir daļa no dzīves pieredzes. Šis ir pārsteigums no viņa, jo pirms tam viņš publiski neko nav izlaidis!

''Killed Mbali'' ir Clintana debijas albums un viņa mēģinājums ielauzties mūzikas industrijā. Jāsaka, ka albums uzrāda cienījamu statistiku, pagaidām. Tas ir, galvenokārt, balstīts uz melodiskām dziesmām ar krietnu devu ''autotune'', taču tas viss skan tiešām solīdi.

Ir vien apsveicami, ka katrs jaunais mūziķis spēj pārkāpt pāri uztraukumam un izlaist savu pirmo projektu. Jācer, ka Clintana viss izdosies, jo nu visas durvis viņam ir atvērtas. Pirmais albums ir iznācis un tagad vien aktīvi jāturpina ražot mūzika, lai faniem nepazustu interese.

Piedāvājam noklausīties Clintana dziesmu ar nosaukumu ''Gave U''. Atsauces jeb avota vietā esam pievienojuši mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - doties tam piesekot. Atbalstīsim jauno censoni.

''Gave U'' ir viens no Clintana jaunā albuma ''Killed Mbali'' skaņdarbiem. Noklausies - Tev varētu patikt šī jaunieša daiļrade!

15 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000