local-stats-pixel fb-conv-api

22 gadus vecā Isabella Losada pārsteidz ar savu debijas singlu ''Broken''1

Ar savu debijas singlu šī gada 23.jūlijā klajā nāca ārzemju dziedātāja Isabella Losada. Viņa klausītāju vērtējumam sniedza dziesmu, kuras nosaukums ir ''Broken''. Skaistais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jaunā dziedātāja nāk no Kolumbijas un viņa mēdz par sevi teikt šādi - gaiša un enerģiska - gluži kā rīta kafija. Viņa ir gan dziesmu tekstu autore, gan arī dziedātāja vienā personā. Viņai ir maģiskas spējas radīt unikālu mūziku, kuru citi apbrīno.

Būdama maza meitene, Isabella bieži caur DVD skatījās un iedvesmojās no tādām dziedātājām kā Britnija Spīrsa un Mailija Sairusa. Viņai tuvs bija arī Maikls Džeksons. Viņa cer, ka kādreiz spēs ar savu mūziku radīt tik pat lielu un pozitīvu ietekmi uz mūzikas industriju kā šie lielie mūzikas grandi.

Mūziķei tiešām ir pamanāms un dziesmās dzirdams talants. Viņai visas durvis uz slavu ir atvērtas. Viņai atliek vien turpināt radīt jaunu mūziku un izspēlēt savas kārtis pareizi. Pārējais jau būs laika jautājums, taču noteikti redzēsim viņu kādreiz iekarojot mūzikas topu virsotnes un uzstājoties dažādos koncertos un pat festivālos uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam noklausīties Isabella Losada debijas singlu ''Broken'', kā arī aicinām Tevi atbalstīt jauno dziedātāju. Avota vietā ir pievienots links, kurš Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un tam pieseko! Tas Tev aizņems vien īsu brītiņu un neko neizmaksās, taču dos neizsakāmi lielu stimulu jaunajai mūziķei radīt jaunus skaņdarbus!

Oficiālais mūzikas videoklips mūziķes jaunajam singlam ir sasniedzis jau 500 skatījumus nedēļas laikā. Noskaties!

12 6 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt